Naturismegids

Recensies van Leon en Willemijn

Les Fourneaux

16-08-2022
Ik weet dat mijn mening ietwat gekleurd is. Dat is dan maar zo. Les Fourneaux, ondertussen synoniem voor Remco en Jolanda.

Grote plekken, da's niet nieuw. Ik zag een filmpje ( https://youtu.be/nUXI-GobRuQ ) waar deze plekken opgemeten werden, helaas 'vergaten' Nick en Lins dat de helft bomen/struiken omheiningen ook bij 'jouw' plekje horen. Je wil zon of schaduw? kun je op (de meeste, haast alle) plekken wel vinden. Dus staat 'jouw' plekje vol met bomen en struiken omgeven. En die moeten ook ergens staan..!

Alweer jaren kom ik op Les Fourneaux. Op dinsdag uit eten bleef, de locaties wijzigden (door veranderingen van restaurant-eigenaren) en kwamen weer terug (L'auberge Agognes bijvoorbeeld. ( https://goo.gl/maps/EMDhtsPjDC3SJHxDA )
De rust (die aanstekelijk is) is gebleven.

Ergens las ik dat iemand de camping 'te braaf' vond. Misschien voor je rust wel juist goed.

Het zwembad verdween, maar kwam geheel vernieuwd terug, met een grotere ligweide. De snackavond (woensdag) is er al weer enkele jaren, evenals de BBQ op zondag. Simpele formule: de hitte regelt Remco, je eten regel je zelf en de drankjes haal je in de bar, een streepje bij je naam erbij. En nog niet zo lang geleden kwam de pizza-service op vrijdag avond er bij. Lekkere pizza's en erg betaalbaar.

O. En er kwamen een hoop kabouters, het kaboutervolk is compleet, en helpt Remco.

Het enige wat 'wel eens' naar voor komt: het zou er wat minder voor kinderen zijn. Tja. Is dat zo? Maar net hoe je het bekijkt. Ja, er is geen animatie team maar wel een hoop natuur om te ontdekken. Grijp je kans, en ga met je kids op pad. Paden genoeg!

Als je gaat, dan is reserveren aan te raden. Is gratis, en ook gratis te annuleren.

Enne: hou je van basic kamperen: 46.660292706414154, 3.089420170061628 of
46°39'37.1"N 3°05'22.0"E da's het mooiste plekje.

Maar je hebt het niet van mij.

Le Marcassin

16-08-2022
Elke camping heeft zijn eigenschappen. En voor ons zijn die op Le Marcassin, ook met nieuwe eigenaren, meer dan goed. Goed zwembad, schaduw, zon, knus, vriendelijk, duidelijk.. nog verder gaan? Niet nodig. Aanrader, zeker!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05