Naturismegids

Recensies van Michel en Sandra de Groodt

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

14-08-2022
Wat een fantastische camping. Voor ons het eerste bezoek maar zeker niet de laatste. De nieuwe beheerder heeft de zaken zeer goed voor elkaar er ontbreekt ons aan niets. Ook de nieuwe uitbaters van het restaurant hebben de zaken zeer goed voor elkaar. Kortom een paradijs op aarde. Heb ik nog niet genoemd de fantastische uitzichten, het heerlijke meer, top zwembad goed en schoon sanitair en elk uitstapje vanaf de camping is elke keer een feestje. Ook die uitzichten, de kronkel wegen de dorpjes en steden en een aanrader ga naar Monaco. Niet alleen voor Monaco maar de weg er naar toe is adem benemend. Jullie begrijpen wel dit is niet de laatste keer.

Club du Soleil de Lyon

14-08-2022
Één nacht gestaan onderweg naar Castillion de Provence. Zeer vriendelijk ontvangen. Keurige camping met schoon sanitair en een heerlijk zwembad. komen hier zeker nog eens terug.

Les Hespérides

24-07-2022
Wat een fantastische camping om Parijs en Versailles te bezoeken. Super aardige mensen, sanitair zo verschrikkelijk schoon en een heerlijk zwembad. Dat pad ernaar toe neem je op de koop toe en heeft ook wel iets. Wij kunnen iedereen aanraden om Les Hesperides te bezoeken.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049