Naturismegids

Recensies van Paul Waldram

FSG Koblenz-Bad Ems

12-08-2022
We sluiten ons voor het gemak aan bij de positieve reacties van de voorgaande kampeerders. Inderdaad een simpel maar ruim en vlak gasten terrein. Fijn dat er geen vertier is. Wel respect en een relaxte sfeer. Een klein sanitair gebouwtje bij het gasten terrein zou wel welkom zijn. Mooi wandelen overkant rivier en lekker eten op de terugweg bij het Brauhaus Bismarck in Bad-Ems!

Hart van Brabant

10-01-2023
Als gast met de caravan herfstvakantie, regio noord, geweest. Heel fijn terrein met fijne mensen. De leden hebben het goed voor elkaar. Goed welkom met rondleiding. Dank dat we hier mochten zijn.

Natursportbund Schwäbischer Wald e.V.

04-08-2022
Bedankt lieve mensen op dit mooie terrein! Gelegen in een prachtig deel van Duitsland. Genoeg horeca binnen kwartier autorijden en verder lekker wandelen en op de camping toeven. Geweldig zwembad en zeer goed sanitair. Gerhard in het bijzonder bedankt.

Val des Acacias: Association "Centre Gymnique d'Alsace"

28-07-2022
We staan nu bijna een week. Zouden er nog wel een week aan vast kunnen plakken! Het weer werkt natuurlijk ook mee nu maar ook met wat minder weer kun je in de omgeving prima uit de voeten! We voelen ons zeer welkom!

Camping Bleesbruck

28-07-2022
We gaan niet alles noemen wat iedereen al zegt, goede camping! Kilometers vlakke fietsroute nog wel even aanstippen en restaurant De Griffel in Brandenburg! Paar kilometer noord. Hier ook een heel mooie rondwandeling. Enige minpunt aan de camping is wel dat de straatraces pal naast de camping wel erg hinderlijk zijn.

Camping Diepven

11-08-2021
Met z'n tweeën laatste week van juli gekampeerd.
Fijne camping in een prachtige omgeving. Goede (uitgebreide) ontvangst op een misschien wat volle camping.
Goed sanitair en een mooi zwembad.
Fietsen is fantastisch in deze omgeving. Ga naar 1e WW monument de "Dodendraad" tussen knooppunt 18 en 17. Indrukwekkend verhaal.
Ook naar ijsboerderij Engelenveld! Bij restaurant De Smakerij net over de grens gegeten, even wennen aan hoe het er aan toe gaat maar dan kun je goed eten.
Let op de krappe indraai met caravan voor je het tweede hek door kunt.
Bedankt mensen die deze camping draaien!

Athena Ossendrecht

31-07-2021
Half juli een week gestaan. Mooie camping met veel bomen en op het gedeelte rond het terras leuk heuvelachtig en niet recht toe recht aan. Mooie omgeving ook met net over de grens restaurant "De Leeuw van Vlaanderen". Doen. Wij stonden op het veld dichter aan de weg (geen last van) waar een hondenheropvoeding/ opvang/kennel naast ligt. De mensen van de camping zijn hier ook niet blij mee maar hebben hier geen macht over. Van het mooie nieuwe sanitair gebouwtje wat aan dit veld grenst moeten wel wat veel mensen gebruik maken en het schoonmaken kan iets beter. Fijne week gehad in deze prachtige streek.

Boomgaardcamping Hermitage

31-07-2021
Van 10 tot 17 juli op deze heerlijke camping te gast geweest. Wij dachten wel iets van de "aan de Zeeuwse kust hectiek" mee te krijgen op het terrein of in de directe omgeving, maar dat is enorm meegevallen. Goed en schoon sanitair. Zeer grootte plaatsen. Mooie gemeenschappelijke ruimte met oa veel boeken. Strand op loopafstand, meerdere paviljoens ook. Ga ook ietsje verder noord naar strandpaviljoen Aloha Beach! Vlak naast naaktstrand Oranjezon.

Lower Poulza Post

01-03-2019
Deze camping in Cornwall afgelopen voorjaar bezocht. Zoek je rust ruimte en vriendelijke mensen; hierheen!
Boerenland, beetje ruig en uitvalsbasis voor noord Cornwall en Devon. Let op; naast kapelletje smal weggetje in tot einde, houten hek naar boeren erf.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.059