Naturismegids

Recensies van Erik en Gonda

Vallon des Oiseaux

01-08-2022
Voor ons een eerste verblijf op Vallon en dat is prima bevallen. Een gastvrij terrein waar je heerlijk tot rust komt en een heerlijke (naakt) wandeling kunt maken over de berg (de route zou wel wat beter aangegeven kunnen worden want de eerste keer is het wel zoeken).
Het terrein is prachtig en wordt goed onderhouden door Amanda en haar team en de plaatsten zijn redelijk ruim (en voor elk wat wils).

Er is geen winkeltje op het terrein maar de kleine winkel is op een paar km afstand van de camping dus elke dag verse groenten als je wilt.

Zo je vaker ziet op naturistencampings was ook hier weer een groep vaste gasten die denken 'hun' vaste plekjes aan het zwembad te kunnen claimen

Het sanitair is eenvoudig maar schoon.

voor ons een eerste maar zeker niet de laatste keer op de mooie camping

Camping Naturiste La Clapère

14-08-2023
Begin juli 2023 deze camping bezocht. Grote bosrijk camping waar altijd een plaats naar je wens is (in of uit de zon) . Sanitair is netjes en schoon (als de bezoekers het netjes achterlaten; wat niet altijd gebeurd) en grotendeels voorzien van nieuw tegelwerk en sanitair.

De eigenaren zijn zondermeer erg vriendelijk en behulpzaam en ja hoe je betalen moet staat op de website dus dat weet je vooraf.

Zoals op veel (naturisten) campings staan ook op deze camping redelijk veel vaste gasten of gasten die je elk jaar weer komen en erg naar elkaar toetrekken dus als 'buitenstaander' is het soms wat lastig om daar tussen te komen.

Wij komen zeker nog een terug

Le Bois des Battées

01-08-2022
Een geweldig mooie verenigingscamping waar rust en eenvoud de boventoon voeren en waar je (ook met kinderen) van harte welkom bent. Daarnaast ligt de camping in een prachtig gebied met mooie uitzichten voor de nabije dorpjes

De camping beschikt over prachtig zwembad(je) om heerlijk af te koelen. Het sanitair is(erg) eenvoudig maar schoon.

Er waren (begin juli) weinig leden aanwezig wat maakt dat je je niet het idee hebt dat je tussen een vaste groep mensen staat.

Kortom een mooi terrein wat meer belangstelling verdient
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046