Naturismegids

Recensies van Leonie en Dagmar

Het Reterink

30-07-2022
Wat een leuke camping. Ed is altijd enthousiast en behulpzaam. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Voor ons ligt deze camping om de hoek maar voelt als vakantie. Ed staat voor iedereen oliebollen te bakken midden op de camping op zaterdagmiddag. Hoe bijzonder. Naar eigen zeggen als hij er zin in heeft .
Verder mooie omgeving goede sanitaire voorzieningen en goede WiFi.
Mooie graveltochten gemaakt vanaf de camping en voor onze hond goede uitlaat mogelijkheden.
Dank voor de gastvrijheid en tot de volgende keer.

Euronat

23-08-2021
Heerlijke camping met mooie plaatsen ook voor grotere campers. Water op de plek en afvoer grijswater aanwezig. Ligging bij zee uniek en superleuk met onze hond. Mag vrij loslopen bij het noordelijk strand. Ook de veerboot bij Royan is goed te doen met een grotere camper met hydraulische stelpoten.

Naturistenterrein Buorkerij

22-05-2021
Goed verzorgde camping met goede faciliteiten, leuke gastvrije en enthousiaste eigenaren.
Ivm het natte weer mocht onze camper op een verharde plek net buiten de normale camping staan. Goede service en we waren er blij mee.
Ook hebben we gebruik gemaakt van de afhaalmogelijkheden van het restaurant. Heerlijk gegeten en het stoofpotje met Berenburger is een aanrader. Mooie fietsmogelijkheden en een wandeling in het Rijsterbos was een echte verassing.
Kortom we komen terug. Frieslán Boppe.

De Groote Keijns (vereniging Geminat)

20-05-2021
Wat een leuke camping. Vol warmte. Voor wie dichtbij de kust een mooie camping zoekt. Verwacht geen op en top luxe maar dat wordt ruimschoots gecomponeerd door de positieve energie. Sanitair is verwarmd en schoon. Komen zeker terug. Liefs D&L

Héliomonde

06-09-2019
Veel negatieve recensies. Wij zijn deze week voor de 5e keer geweest en vinden het hier heerlijk. De meeste gebruiken de camping als doorreis camping. Maar wij hebben meerdere dagen gestaan en voor 2 jaar ook al een hele week. Altijd goed bevallen. We hebben betere sanitaire voorzieningen meegemaakt in Frankrijk maar zeker ook slechtere. Zwembad en sauna zijn heerlijk en op de camping kun je heerlijk naturistisch hiken met de hond. Omgeving met zeer leuke dorpjes waaronder het vakantieverblijf van de Franse president in Souzy-la-Briche.

Le Clos Marot

06-09-2019
Voor de tweede keer genoten van deze leuke Franse verenigingscamping. Mooie wandel/fiets omgeving leuke dorpjes. Zeer schoon sanitair en leuke gezamenlijke avonden. Aanrader.

Camping Bleesbruck

17-08-2019
Goed verzorgde camping met ruime plaatsen goed, schoon en verwarmd sanitair. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen.

Domaine de la Gagère

17-08-2019
Heel mooi gelegen camping die net is overgenomen door een jong NL stel. Heb de indruk dat ze hele mooie oldtimer hebben gekocht waar nog een en ander aan moet gebeuren maar of het verstandig is om hier al mee te gaan rijden? Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen maar je moet wel een goede conditie hebben of een elektrische fiets. 150 hoogtemeters van de weg naar de camping.
Bijhouden sanitair kan beter. We komen zeker keer terug.

Creuse Nature

17-08-2019
Camping op zich mooi gelegen. Hinderlijk is dat er constant met auto’s over het terrein wordt gereden behalve een paar uur in de middag.
Wij hebben camping verlaten ivm veel gezinnen die kinderen niet onder controle hebben maar dat is persoonlijk en toeval. Faciliteiten verder prima. Mooie omgeving.

L' Églantière

22-08-2018
Paradijs in de Pyreneeën. Ruime plekken, leuke sfeer en fantastische omgeving.
DenL - L' Églantière

Het Zwarte Gat

17-06-2017
Top plekje. Gastvrij ontvangen we hebben genoten. Bedankt voor de gastvrijheid.

Het Zwarte Gat

16-06-2017
Top plekje. Gastvrij ontvangen we hebben genoten. Bedankt voor de gastvrijheid.

Boomgaardcamping Hermitage

16-06-2017
Bedankt voor de bijzondere week. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en jullie mooie camping. Lieve Fred en Els jullie waren deze week gastheer en gastvrouw. Dank voor het "lenen" van Kaatje we hebben genoten van de wandelingen met haar. De gezamenlijke BBQ woensdag was ook erg gezellig :-) Liefs Dagmar en Leonie

Le Clos Marot

09-09-2016
Laatste avond op Le Clos Marot, we zouden paar dagen blijven maar is een week geworden. Ontzettende warme mensen en een goed georganiseerde vereningscamping. Sanitair prima en schoon, ruime plekken, gratis WiFi en een leuke president :-). We komen zeker terug.

Pallieter

02-09-2016
Pallieter
De nacht is vroeg gekomen,
vrienden gaan uiteen.
Het leven is niet langer licht,
angst dringt om me heen.

Er is niemand meer gebleven,
dan een stille stem die zegt,
doorleven heeft niet langer zin,
een ketting heeft je vastgelegd.

Dag Pallieter, kleine man,
ik zie je lopen door de regen,
door de mist van ons bestaan,
langs grijze, natte wegen.

Ik weet niet hoe ik verder moet,
ik ben een zwerver zonder naam.
Doelloos vlieg ik door mijn kooi,
zonder uitzicht, zonder raam.

Dag Pallieter, grote man,
je stem zegt in ons hart:
Sta op, begin opnieuw,
het leven is niet zwart.

Ja Pallieter, vrije vogel,
trek de ketting van mijn poot.
Open onze kooi en schreeuw:
VLIEG, en leef weer groot!

Naturistencamping Grensland

01-09-2016
Wat een ontzettend leuke camping. Eigen toilet op de kampeerplek, houtkachel/pot erg leuk gedaan. Sanitair ook prima en de hond mag in de zwemvijver :-). Verder gratis gebruik van het badhuis in Brasschaat waar we zelf geen gebruik van hebben kunnen maken helaas. Wendy bedankt voor de gastvrijheid en tot snel.

Pallieter

01-09-2016
Wat een fantastische camping. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden. Sanitair is schoon en een heerlijke douche op cirkel 2. Een bijzondere wandeling op de camping door een soort van oase gelegen in een dal met een vijver is mogelijk. Bakker komt iedere ochtend om 9 uur op het terrein en zoals hiervoor al beschreven diverse mogeljikheden tot een gezamenlijke maaltijd of afhaalpizza welke ook heerlijk is.
WiFi is beperkt rondom de receptie tegen betaling mogelijk.
Dank voor jullie gastvrijheid tot volgend jaar. DenL

Bargerhoek (vereniging NUL Emmen)

26-06-2016
3 dagen voor het eerst deze camping bezocht samen met onze labrador. Vriendelijke ontvangst met een kopje koffie, royale plaatsen, schoon sanitair en leuke mensen.
Hans en Geert bedankt voor de gastvrijheid en tot een volgende keer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.052