Naturismegids

Recensies van H.G.

Tysmosen FriluftsCenter & NaturCamping

24-07-2022
Voorlaatste review bevestigen we. Fijne eerste uitvalsbasis voor vakantie naar Zweden. Terrein is in (weder) opbouw en als gast voel je dat er geïnvesteerd wordt. Geen overbodigheden; wat er is, dat deugt
H.G.

Centre Gymnique du Nord

22-07-2023
We waren de afgelopen dagen op doorreis op deze camping. Wij kiezen bij voorkeur verenigingsterreinen en dit terrein komt overeen met wat je dan in het algemeen aantreft. Het is er eenvoudig, rustig, en je wordt op een sympathieke manier ontvangen. Kortom; ‘menselijke maat’. De voorzieningen zijn wat gedateerd (naturistisch erfgoed?; camping bestaat 90 jaar!) maar worden goed verzorgd. Ook fijn om hier als eerste en laatste plek van een vakantie in Frankrijk neer te strijken. De beheerder gaf aan dat men dit jaar last heeft van een foutieve vermelding op internet, dat het terrein gesloten zou zijn. Dat is dus niet het geval! Wij bevelen aan, in ieder geval als je profiel overeenkomt met dat van ons. En anders op z’n minst als tussenstop op de heen- of terugreis.

Vikbolandets Naturist- och Familjecamping

25-07-2022
Wij bezochten deze camping afgelopen week (Juli 2022). Het is een eenvoudig clubterrein met een beperkt aantal plekken voor passanten. Het verdient aanbeveling om je komst via format op website aan te kondigen. Vrijwilligers hebben een vriendelijke-, servicegerichte houding. Balans afstand/nabijheid is oké. Je wordt met rust gelaten maar er wordt ook naar je omgezien. Voorzieningen zijn eenvoudig maar deugdelijk en schoon.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.074