Naturismegids

Recensies van Marijke

Le Marcassin de Saint Aubin

21-07-2022
Le Marcassin, vol verwachting kwamen we vorige week aan. Goede reviews gelezen, positieve verhalen gehoord onderweg en het interview gelezen. Kortom, hier moesten we heen. En terecht. Wat een vriendelijkheid, gastvrijheid, en bereidheid om het je 100 % naar je zin te maken. Past je kampeermiddel niet naar je zin op je plekje? Gerrit Jan pakt zaag en snoeischaar om voldoende ruimte te maken. Hun doel is dat je tevreden bent. Problemen met de stroomvoorziening in de eigen camper? Dit stel neemt alle tijd om te luisteren en mee te denken aan een oplossing. Geweldig.
Naast een super zwembad, een fijne plek voor ons busje met uitzicht op het dorpje, zon en veel schaduw wat fijn is met hoge temperaturen is Le Marcassin een heerlijk terrein en we fietsen hier ook nog eens mooie tochten.
Kortom, kom ook genieten maar niet allemaal tegelijk graag.
Manita en Gerrit Jan, succes met de camping en reuze bedankt.
Groet Marijke en Gerrie.

Slapton Sands

07-07-2023
Wij kwamen van de naturistencamping Manor Farm en liepen naar het dorp. Op de hoofdweg rechtsaf. Voorbij Kings parkeer plaats. Na 100 meter linksaf het Coastpad op richting Strete beach. Een prachtige wandeling naar beneden tot aan het strand.
Linksaf ligt het schitterende naaktstrand. Hele kleine kiezeltjes. Ligt heerlijk. Veel stellen maar ook veel mannen alleen maar die genoten vlgs mij ook gewoon van strand en zee.
Er komt ieder uur ook een bus. Zondagen minder. Nr 93
Er zijn ook 2 kleine parkeerplaatsen en een openbaar toilet aan de (geklede) strandopgang.
Marijke - Slapton Sands - Langgerekt, schoon, breed fijn kiezelstran
Langgerekt, schoon, breed fijn kiezelstran

camping Le Mérou

12-07-2022
Just another day in Paradise
Ik bezocht de locatie met partner

Wat een geweldig plekje. Ik lig nu aan het mooie zwembad dat best groot is voor een kleine camping. Zwem regelmatig in mijn uppie mijn baantjes en ga dan liggen op de comfortabele, en zo te zien nieuwe ligbedden of schommelstoelen onder de ook, duidelijk nieuwe parasols. Men noemt het soort sanitair zoals op Le Merou gedateerd, maar ik noem het authentiek en sfeervol Frans. Brandschoon en verzorgd is alles. En ja Mia en Bert zijn schatten. Gastvrij, behulpzaam en relaxed. En de all-in prijs in het voorseizoen is echt heel schappelijk. Als je wilt kun je met gemeenschappelijke maaltijden of BBQ meedoen en dagelijks iets op het terras bij de bar drinken. Snacks en vers brood kun je ook dagelijks bestellen. Super service allemaal. Verder kun je hier fantastisch fietsen al zijn er soms wat kuitenbijt hellingen bij. De oude, van oorsprong Romaanse, dorpjes zijn mooi. Kortom, na een week trekken we morgen weer verder maar komen zeker terug.

Groet Gerrie en Marijke
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.048