Naturismegids

Recensies van Dani Lou

Domaine de Lambeyran

05-07-2022
Een grote natuurrijke camping waar je met alle gemak van de wereld een fijn stekkie kunt vinden. Echter lijkt hier de ‘Franse slag’ hoog in vaandel gehouden te worden: sanitair dat beperkt werkt, overwoekerende wandelpaden en een Franse meneer(Alain?) die ons stipt om 15:00u pas ontvangt en die lijkt alsof ie zojuist een fles wijn achterover heeft geslagen?
Ik kan mij inbeelden dat dit een weergaloze camping is geweest maar nu lijkt de ziel eruit te zijn. Wat is er hier gebeurd?? Geen bar en winkel open, beperkt of minimaal onderhoud, de gloriedagen lijken hier voorbij te zijn. Is het zwembad wel betrouwbaar op waterkwaliteit?
En dan ook nog dit soort prijzen durven te vragen… eenmaal, nooit weer. Ook al is dit de grootste naturistencamping van Frankrijk, het is ook meest zielloze.

Domaine de Lambeyran

05-07-2022
Een grote natuurrijke camping waar je met alle gemak van de wereld een fijn stekkie met prachtig uitzicht kunt vinden. Echter lijkt hier de ‘Franse slag’ hoog in vaandel gehouden te worden: sanitair dat beperkt werkt, overwoekerende wandelpaden en een Franse meneer(Alain?) die ons stipt om 15:00u pas ontvangt en die lijkt alsof ie zojuist een fles wijn achterover heeft geslagen?
Ik kan mij inbeelden dat dit een weergaloze camping is geweest maar nu lijkt de ziel eruit te zijn. De foto’s op de website zijn dan ook niet meer representatief. Wat is er hier gebeurd?? Geen bar en winkel open, beperkt of minimaal onderhoud, de gloriedagen lijken hier voorbij te zijn. Is het zwembad wel betrouwbaar op waterkwaliteit?
En dan ook nog dit soort prijzen durven te vragen… eenmaal, nooit weer. Ook al is dit de grootste naturistencamping van Frankrijk, het is ook de meest zielloze.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047