Naturismegids

Recensies van Loes van der Laan

Cam Bridge Barn

27-06-2022
Wij zijn in de banc holiday week van 31-5 tot 7-6 2022. Bij Richard op deze camping geweest.
We waren de enige gasten en werden hartelijk welkom geheten door Richard. Die altijd in was voor een praatje. We hebben genoten van ons verblijf op deze kleine rustige camping. Ook later met de Engelse gasten een leuke en gezellig tijd gehad. Iedereen hartelijk en aardig. Zeker de moeite waard om deze camping te bezoeken.
Groetjes van Loes van der Laan
Loes van der Laan - Cam Bridge Barn
Loes van der Laan - Cam Bridge Barn (2)
Loes van der Laan - Cam Bridge Barn (3)

Aimée Porcher

18-09-2015
We hebben een paar nacht gekampeerd met een kleine tent eind aug 2015. Het was heerlijk. Prachtig weer, grote plek met mooi uitzicht onder een heerlijk boom voor de schaduw. Veel lege plekken maar dat vonden wij juist heerlijk. Rust. Mooi zwemmeer en rivier.
Gezellig terras met prachtige platanen. Vriendelijk eigenaren. Ons doel was de Tarn, het was bijna moeilijk om weg te gaan. We komen zeker terug. Ook de Gites zijn prachtig, hebben we even mogen zien.
Loes en Roel

Ps Een klein dingetje, het aantal douches vind ik weinig. Maar 1 sanitair midden op het terrein en een bij het hoofdgebouw op een terrein met best wel steile hellinkjes.

La Combe de Ferrière

18-09-2015
Wij hebben van 29-8-15 tot 4-9-15 op deze camping gestaan, met klein tentje. Het was super. Prachtig weer. Genoten van de rust en het geweldige uitzicht. Ook de geluiden van de beesten s'nachts was bijzonder. Camping was behoorlijk leeg, wij vonden dat juist heerlijk. Sanitair erg leuk met van hoog naar laag wasbakken en douches. Leuk gedaan. We komen zeker terug. Loes en Roel 18-09-2015
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05