Naturismegids

Recensies van Herman en Wil

Creuse Nature

24-06-2022
Na ruim 40 jaar terug op CN. Er is veel ten goede veranderd. Opvallend is de ongedwongen sfeer, mede veroorzaakt door vrijwilligers en staf. De plaatsen zijn voor elk wat wils. Een heerlijk zwembad met ligbedden. Overdekt bad en sauna er naast, evenals het restaurant en terras. Prijs kwaliteit in orde.
De auto staat naar keuze bij je onderkomen (2 euro p.pd.) of op het parkeerterrein. Wij prefereren een autoloze camping en vooral rondom het meer verstoren auto's het mooie uitzicht. Ons advies is daarom het aantal plaatsen met parkeerplek te beperken. Ze zijn hinderlijk en geven onrust. De WIFI rondom het meer was wisselend. Dat verdient verbetering. Er was achterstallig onderhoud in het snoeien van de plekken. Mede door de lieve aardige mede kampeerders rondom het meer hebben we er een fijn verblijf gehad. Boodschappen op 2.5 km in Boussac.

Het Verlaat

16-12-2020
Wie het anno 2020 prettig vindt met een toiletrol over de camping te moeten lopen is bij Het Verlaat aan het goede adres. Wij konden dat niet waarderen.Op het gastenveld C was geen wifi ontvangst en op de rest van het terrein wisselvallig. Afwassen is buiten en er zijn te weinig plekken. Voor loftuitingen ( en die zijn er veelvuldig) verwijzen we je naar de andere recensies. En ook daar geldt dat smaken verschillen. Het Verlaat is geen verenigingsterrein en ademt ook niet die sfeer uit. Daarentegen voelt het ook niet als een echt commercieel terrein gezien de prijsstelling verblijf.
Binnen 5 km een prima wok en afhaal Chinees (linksaf) en een gezellig klein Egyptisch Italiaans Eethuis Ramses in Musselkanaal. Tip: neem je fietsenrek mee als je dat hebt, want de directe omgeving is vrij kaal.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.058