Naturismegids

Recensies van Door

Camping Naturiste Le Couderc

10-06-2022
Wij waren er de laatste week van mei 2022, we hebben er 2 nachtjes gestaan. Gastvrij ontvangst, prima restaurant met uitgebreide kaart. Super zwembad. Alles netjes en keurig, voor ons net iets te keurig . Voor wie wil ook eind mei al gezellig druk en activiteitenprogramma.

Le Coteau de l'Herm

08-06-2023
Heerlijke camping ! Van te voren even gebeld of er plek was op de “boulevard”, daarna via internet bevestigd. Rust , uitzicht , gastvrije ontvangst, heerlijk zwembad.

Eindelijk weer eens naturistische gezamenlijke maaltijden waar een ieder bloot aan tafel zit .

Mooie omgeving, genoeg te zien en te ontdekken

Les Bogues (joie et Santé d'Orléans)

08-06-2023
Eind mei 2023 onderweg gebeld of we welkom waren : geen probleem ook de 2 honden niet, mits wij NFN Card hadden. Die hadden we. We zijn er 3 dagen geweest:
Allervriendelijkst, zwembad open, ruime plaatsen, selfservice kantine voor drankjes en ijsjes tegen ouderwetse prijzen .

We waren er met Pinksteren: geen trein gehoord, op werkdagen hoor je die wel overdag

Domaine du Petit Arlane

08-06-2023
Begin juni 2023 gemaild met wat vragen gezien de recente overname. (Tikayan eind 2022) Uit de antwoorden bleek dat het restaurant (nog?) niet open was, dat betekent dat de kok en zijn partner van 2022 er niet meer zijn. De nieuwe eigenaren wisten nog niet hoe en wat met het restaurant . Wij zijn er niet naar toegegaan. Tip: mail of bel even van te voren

Geen score gegeven

Camping Millefleurs 3 Etoiles

31-05-2023
Na 5 jaar terug op Millefleurs, wederom genieten van het prachtige terrein , het nieuwe zwembad. Gastvrije ontvangst waar de eigenaren hun eigen toetje opofferden zodat wij bij aankomst konden mee eten.
Sauna voor koude dagen, 3 x per week.
De sfeer is anders dan bij de vorige NL eigenaren. Contact verloopt makkelijker als je zelf wat Frans spreekt.

Rust, zang cicades , groen, mooi weer, Pyreneeën, bergwandelen, naturistische wandelingen op eigen terrein . De hond is welkom. Winkelen in Foix, markten in de omgeving, cultuur snuiven in overblijfselen Katharen..

L' Églantière

10-06-2022
Ook wij zijn dubbel …
Voor de honden prima, lekker koelen in de rivier . We zijn ontvangen als een vorst . Xavier en Isabelle zijn gastvrij. Maar het onderhoud heeft wel wat achterstand opgelopen , zeker het groen . Erg brusque waardoor er geen zicht meer is op de rivier, hoge heggen en wildgroei. De toiletten werden de laatste week van mei amper schoongemaakt. We hebben de 1e dag eten afgehaald dat was echt niet goed . 32 euro voor 4 schijven rollade superdroog net wat aardappelgratin en een beetje saus. Maar goed. We zijn eerder vertrokken. Dat is na wat aandringen goed opgelost . Voor ons geen 2e keer.

Héliomonde

10-06-2022
Tja… na 3 jaar weer eens terug , als 1e overnachtingsadres met optie voor meer. Laatste week mei 2022
Ondanks bellen (ja hoor restaurant is open tot 22 uur), was de portier om 20;00 al weg, na 3 telefoontjes toch nog naar binnen. Ik was om 20.15 bij het restaurant. Ondanks dat er nog eters waren, was er niets meer te krijgen of af te halen, alleen een ijsje . Erg Vieze toiletten . Geen brood te krijgen volgende ochtend. Bij afrekenen wilde men €55 hebben voor 1 nacht , ik nogmaals mijn Acsi kaart laten zien. Hij bleef erbij . Ik ben erg boos geworden en spreek gelukkig goed Frans, we zijn uitgekomen op 30€. Klopt ook niet maar oké ! Hoe vaak zou dat wel lukken ? Nooit meer voor ons !

Domaine du Petit Arlane

10-06-2022
Wat een heerlijke camping !
Hier in juni 2022 10 dagen gestaan met 2 labradors, plaats aan het 2e meer. Wat een ruimte, diervriendelijk, gemêleerd publiek , prima restaurant, schaduwrijke plekken.
Wij voelden ons welkom!
Honden mogen in beiden meren zwemmen, grote pre met 30 graden.
Leuke plaatsen in de omgeving , de markt in Riez op woensdag is een aanrader .
Kortom , een Franse camping met goede sfeer!

Sonnenhof Marbeck

01-07-2020
Update 2020:
*Douchen tegenwoordig in de prijs inbegrepen
*zwembad en sauna open

Juli en augustus :
* kiosk 6 dagen per week open voor frietjes/ijs en smiddags warme maaltijden
* weekend ontbijt en broodjesservice
*mooie fietsomgeving
* op 35 km va Winterswijk
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.064