Naturismegids

Recensies van rein

Camping Naturista & Bungalows Almanat

05-05-2022
Houdt rekening met het volgende.
Komende uit de richting Torre del Mar, moet men linksaf slaan .Dit is echter onmogelijk gemaakt door een middenberm afzetting, zodat men gedwongen wordt om een stuk verder te rijden en dan maar proberen te draaien en terug te rijden.De zeer smalle toegangsweg van ongeveer 800 meter lang, loopt tussen groente kwekerijen door en bij een tegenligger heeft men een probleem. Bij calamiteiten is er geen vluchtweg en is men alleen aangewezen op dit smalle weggetje, of je moet alles laten staan en wegvluchten naar het strand.Evt hulpdiensten e.d. kunnen dan niet bij de camping komen.
Op de camping zijn veel, te veel honden. Wij telden in januari op 1 dag, 72 honden.Dat deze door hun geblaf en gejank overlast veroorzaken,moge duidelijk zijn. Veel eigenaren laten hun honden gewoon plassen op de camping en ondanks dat het officieel verboden is ,poepen op het toch al niet zo schone strand met alle overlast van dien. Als er niemand kijkt wordt de poep zelfs niet opgeruimd. Het strand op zich is van donker vulkaanzand met grint en behoord waarschijnlijk tot 1 van de smerigste stranden van Spanje.De zee terplekke wordt bijna dagelijks bevuild door rioolwater dat langs de kust stroomt.
Op de camping zijn er slechts op drie plaatsen tappunten voor drinkwater. Dit betekend een enorm gesjouw met jerrycans want het terrein is vrij groot en wordt nog verder uitgebreid. Ook is er slechts 1 stortplaats voor vuil water en chemisch toilet,wat betekend dat men er ver mee moet lopen zeulen, want het terrein is vrij groot.Het zgn solarium is verboden voor honden maar daar stoort zich niemand aan want er is geen toezicht meer. Omdat de ondergrond van dit solarium uit een soort gemalen marmer bestaat,zijn de vele wilde katten er gek op om hier hun behoefte te doen.De sauna blijkt een klein stookhok te zijn met een douche. Wil men een cooling down maken dan moet men naar buiten, 50 meter over de camping lopen om bij het koude zwembad te komen voor de zgn afkoeling.Voor deze sauna moet ook nog betaald worden Verder is er een klein overdekt verwarmd zwembad waar tegenwoordig ook voor betaald en gereserveerd moet worden voor slechts 40 minuten.Het komt er op neer dat er voor alles waar een gast gebruik van wil maken betaald moet worden.Klachten wordt niets mee gedaan. Wij komen hier al jaaaren maar zien de camping afglijden.

Naturist Camp Bunculuka

23-05-2016
Zijn hier geweest van 10 tot 20 mei 2016 en toen gevlucht uit pure ergenis. Heel heel veel textiel en gluurders. Wij hadden het gevoel dat we in een dierentuin zaten om bekeken te worden . Ook de vasten ( 100% Slovenen) lopen constant gekleed. De weg naar het strand ( kiezelstrand van 450 meter lang) is vrij steil naar beneden en je moet ook weer terug. Op het strand veel textiel en personeel doet niks.volgens voorschrift zijn honden aan het strand verboden, maar ze liepen er gewoon rond te pissen en te poepen. Al met al heeft het met een fkk camping niets te maken. Er is totaal geen controle of toezicht en bij klachten doet de campingmanager helemaal niets.
Abosoluut geen aanrader voor de echte naturist.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045