Naturismegids

Recensies van Mark

Brielse Maas Noord

20-04-2022
Beste Noor, je hebt waarschijnlijk het naturistenterrein niet bezocht. Het toilet daar is, als het open is, wel degelijk schoon. Het bijhouden van het sanitair is een taak van Staatsbosbeheer, je kan daar klagen over het hele recreatiegebied.

Arnaoutchot (Arna)

22-08-2023
Ik zit er nu net en het feit dat ik dit stuk tik betekent dat de 4g het wél doet. Je moet alleen even bij je instellingen kijken op welke provider die staat. Dat maakt nogal uit. Ik kan vanaf hier zelfs mijn websites bij houden.
Verder is alles brandschoon, zeker niet met de slang. Het geklaag over het eten: het is prima. De pizza's ed zijn uitstekend! De winkel is prima uitgerust en betaalbaar. dat het park duurder is geworden, ja, dat klopt. Maar er is en wordt veel geïnvesteerd. Het zwembad is uitgebreid met een grote glijbaan, een voor de kleintjes en een stevige voor de groten. De zee is nog steeds geweldig en de plekken ruim. Ik snap dat geklaag over massaliteit niet, ik vind het juist enorm meevallen, maar dat is een prive mening.
Het strand is 100% bloot, hooguit een refusnik-puber, maar dat is hoge uitzondering. Receptie is behulpzaam. Maandags is er een biologische markt met veel streekproducten. En de streek is best aardig als je maar weet wat je wilt bezoeken.
Arna is voor mij al jaren thuiskomen!

Arnaoutchot (Arna)

25-05-2023
Ik ben het niet eens met de laatste reactie van Sjoukje. Dat er plaatsen weg zijn komt doordat de vorige eigenaar deze - met stille toestemming van de burgemeester - illegaal in gebruik had genomen. Het stuk bos was niet van de camping, maar van de bosbeheerder. Na overnames worden zaken opnieuw bekeken dus dit kwam eruit. Best kans dat het weer teruggedraaid wordt. Voor de rest is er stevig geïnvesteerd in de camping. Dat er veel geklede mensen rondlopen klopt ook niet: op het strand is in elk geval 99% bloot. De tarieven zijn inderdaad wel aan de stevige kant, dat had minder mogen zijn. Arna blijft, in uitstraling en locatie, nog steeds een prachtige plek om te vertoeven. Ik kom er graag.

Naturistencamping Flevo Natuur

26-03-2022
Ook al is corona wat betreft de maatregelen over, dagrecreatie blijft dit jaar niet mogelijk op Flevo. Over 2023 moet nog vergaderd worden. Jammer, was altijd een leuke plek om een dagje door te brengen met een mooie sauna, een geweldig zwembad en veel bekenden. Kan dus niet meer.....
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045