Naturismegids

Recensies van Paul Waldram

Boomgaardcamping Hermitage

31-07-2021
Van 10 tot 17 juli op deze heerlijke camping te gast geweest. Wij dachten wel iets van de "aan de Zeeuwse kust hectiek" mee te krijgen op het terrein of in de directe omgeving, maar dat is enorm meegevallen. Goed en schoon sanitair. Zeer grootte plaatsen. Mooie gemeenschappelijke ruimte met oa veel boeken. Strand op loopafstand, meerdere paviljoens ook. Ga ook ietsje verder noord naar strandpaviljoen Aloha Beach! Vlak naast naaktstrand Oranjezon.

Diepven (Stichting Diepven)

11-08-2021
Met z'n twee├źn laatste week van juli gekampeerd.
Fijne camping in een prachtige omgeving. Goede (uitgebreide) ontvangst op een misschien wat volle camping.
Goed sanitair en een mooi zwembad.
Fietsen is fantastisch in deze omgeving. Ga naar 1e WW monument de "Dodendraad" tussen knooppunt 18 en 17. Indrukwekkend verhaal.
Ook naar ijsboerderij Engelenveld! Bij restaurant De Smakerij net over de grens gegeten, even wennen aan hoe het er aan toe gaat maar dan kun je goed eten.
Let op de krappe indraai met caravan voor je het tweede hek door kunt.
Bedankt mensen die deze camping draaien!

Athena Ossendrecht

31-07-2021
Half juli een week gestaan. Mooie camping met veel bomen en op het gedeelte rond het terras leuk heuvelachtig en niet recht toe recht aan. Mooie omgeving ook met net over de grens restaurant "De Leeuw van Vlaanderen". Doen. Wij stonden op het veld dichter aan de weg (geen last van) waar een hondenheropvoeding/ opvang/kennel naast ligt. De mensen van de camping zijn hier ook niet blij mee maar hebben hier geen macht over. Van het mooie nieuwe sanitair gebouwtje wat aan dit veld grenst moeten wel wat veel mensen gebruik maken en het schoonmaken kan iets beter. Fijne week gehad in deze prachtige streek.

Het Reterink

17-08-2020
Fijne stille plek in een prachtige omgeving. Laat je auto staan en fiets deze mooie streek rond!
Er wordt veel gedaan om het gras groen te houden en door wat simpele tijdelijke voorzieningen kun je hier redelijk Corona veilig kamperen.

Lower Poulza Post

01-03-2019
Deze camping in Cornwall afgelopen voorjaar bezocht. Zoek je rust ruimte en vriendelijke mensen; hierheen!
Boerenland, beetje ruig en uitvalsbasis voor noord Cornwall en Devon. Let op; naast kapelletje smal weggetje in tot einde, houten hek naar boeren erf.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.045