Naturismegids

Recensies van Gerrit en Dinie

Dwingelderhof

18-07-2021
De eerste indruk bij aankomst is een rommelige toestand ,bouwafval op de parkeerplaats en toegang tot de “ receptie “ is niet om te juichen.
Verder op de camping half afgebouwde stortplaats chemische toiletten en de parkeerplaats voor de gasten kon ook wel wat netter zoals lege olie vaten en niet gebruikte grasmaaiers en partijen straatstenen.
Het personeel ( vrijwilligers ) zijn vriendelijk en behulpzaam , Het toilet gebouw is oud , maar wordt goed schoongemaakt. Elk uur van de dag is er heet water bij de douches en afwas
plaatsen. De sfeer is gemoedelijk .
De camping ligt op loopafstand van het gezellige dorpje Dwingeloo en de omgeving nodigt uit om mooie fietstochten te maken.
Naar onze mening is het tarief aan de hoge kant voor wat geboden wordt

Naturistenterrein Buorkerij

04-07-2021
Wij kwamen 27 juni 2021 voor de eerste keer op de camping van Roely en Henk de “ Buorkerij”
Het ontvangst door Roely was hartelijk en ze had op ons verzoek een mooi plekje dicht bij de toiletten vrijgehouden.
De camping is mooi gelegen op wandelgebied en voor diegene die van fietsen houdt. De oude vissersdorpen liggen op 10 of 15 km van de camping en het gezellige stadje Bolsward ( 5 km ) op loop afstand.
Het is een keurige camping ,mooie onderhouden grote plaatsen ,een keurig toiletgebouw.
Wij komen graag nog eens terug .
Oant Sjen.

De Groote Keijns (vereniging Geminat)

27-06-2021
Een week gestaan op deze camping in de polder .
Het was nog Corona tijd en de regels die daar betrekking op hadden ,kwamen bij ons erg overdreven over in vergelijking tot andere campings in deze periode .Overal hangen verboden en geboden . Het geeft een onvrij gevoel . De beheerder is een vriendelijke man en behulpzaam. De camping heeft veel beschutting tegen de de altijd aanwezige wind. Een warmwaterkraantje buiten ,om af te wassen zou een prettige aanvulling zijn .De fietsomgeving is saai ,lange rechte wegen zonder beschutting tegen de wind . De afstand naar het strand is ongeveer 10 km.Naar het gezellige Schagen loop je in een uur ongeveer 5 km naar het centrum.
Gerrit en Dinie

De Vaarselhof (vereniging Zonnelust)

21-06-2021
Hier even onze ervaring met het Vaarselhof.
Wij boekten bij Marion voor 2 weken vanaf 7-6-2021 op dit kleinschalig terreintje. Bij aankomst werden we vriendelijk verwelkomt door Marion met een kopje koffie en een praatje ,wat een gevoel van welkom gaf.
Het terrein is klein en overzichtelijk met toch voldoende privacy.Wij hebben geen verschil tussen de leden en gasten gemerkt .De meeste leden wonen in de buurt en vertrekken op het eind van de dag . Enkelen hebben een jaarplaats ,en blijven .
Het sanitair is niet modern ,maar wordt goed schoongehouden.
De gratis WiFi is niet overal op het terrein bereikbaar.
Van de zwemgelegenheid wordt veel gebruik gemaakt ,misschien ook door het mooie weer in deze periode.
Wij namen van dit prachtig wandel en fiets gebied op voor ons zeer speciale manier afscheid van Marion en komen nog graag een keer terug.
Gerrit en Dinie.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.101