Naturismegids

Recensies van D&F

Sasso Corbo

12-07-2021
Fantastische camping in het zuidelijk deel van Toscane. Wat een ruimte! Wat een uitzicht! En daarbovenop heel leuke uitbaters. Normaal kiezen we steeds een andere camping, maar hier komen we graag telkens opnieuw naar toe. Niet twijfelen!
D&amp F - Sasso Corbo
D&amp F - Sasso Corbo (2)
D&amp F - Sasso Corbo (3)
D&amp F - Sasso Corbo (4)
D&amp F - Sasso Corbo (5)
D&amp F - Sasso Corbo (6)
D&amp F - Sasso Corbo (7)

Domaine Naturiste Château Guiton

05-09-2019
We verbleven begin augustus 1 week op deze heerlijke camping. Een authentieke plek met veel charme. Ruime kampeerplekken onder de eeuwenoude bomen met veel privacy. Sanitair is wat ouder, maar is zeer proper. Een mooi en ruim zwembad bij het chateau waar je ook gezellig een glaasje kan drinken in de schaduw van de bomen. Onze kinderen van 10 en 12 vermaakten zich met pingpongen, badminton, petanque,... Marie-Ange (ook kunstenares) is een hartelijke persoon. Ze zorgt voor een ontspannen bohémien sfeertje die deze plek zo uniek maakt. Het is gezellig samenkomen aan de lange tafels voor een lekkere pizza (uit de houtoven) of voor een mojito-avondje met tapas. Een echte aanrader voor wie houdt van een authentieke en ontspannen sfeer!
F&amp D - Domaine Naturiste Château Guiton
F&amp D - Domaine Naturiste Château Guiton (2)
F&amp D - Domaine Naturiste Château Guiton (3)
F&amp D - Domaine Naturiste Château Guiton (4)
F&amp D - Domaine Naturiste Château Guiton (5)

NFJ Naturist Camping

25-08-2017
We verbleven tijdens de 3e week van augustus 3 nachten op deze camping met de tent. Een eerder grote camping met heel wat caravans in strakke laantjes tussen hagen, waar overwegend clubleden verblijven.
Op het grote tentveld zelf waren er slechts 3 kampeerders. Konden dus naar believen een plekje uitzoeken. Fantastisch zicht daar op de zee en de mooie glooiende korenvelden.
Heel leuk speelterrein aanwezig.
Schoon sanitair.
Toen wij er verbleven was het niet al te warm en regenachtig. Kortom eerder te koud om in je blootje rond te lopen.
Vanaf de camping is het max 30 min rijden tot centrum Arhus (zeer leuke stad) of 20 min tot het fantastische Moesgaarden museum.

Sørlandet Naturist Center - Isefjær

25-08-2017
Midden augustus verbleven we met onze 2 kinderen 4 nachten op deze camping. Heel mooie omgeving en de tent meteen aan het strandje met een prachtig uitzicht op de fjord.
Ongedwongen en respectvolle sfeer. De meeste gasten/clubleden zijn Noren. Eens het ijs gebroken is vinden ze het het fantastisch dat er een belgisch gezin op bezoek is.
Leuke gesprekken in de sauna die iedere avond aan gaat. Erna heerlijk afkoelen met een jump in de fjord (21 graden watertemperatuur !).
Een waterfiets en kayak staan gratis ter beschikking voor een tochtje.
De club wordt gerund door een aantal vrijwilligers (uit rusland, belgië, amerika,...) die er tijdens het seizoen verblijven en zowel 's middags als 's avond een lekker hap serveren als je wil. Leuk team!
Een echte aanrader voor een ontspannen start of einde van een rondreis door Noorwegen. Ferry in Christiansand op nog geen 30 minuten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.047