Naturismegids

Recensies van Ann en Luc

Campeggio Naturista Costalunga

08-07-2021
terug geweest, nu al de 8 ste x,
nog steeds even leuk
prachtig nieuw zwembad
de eigenaars zijn nog steeds even vriendelijk, en behulpzaam
ze hebben blijkbaar een stuk grond bijgekocht, dus de camping kan iets uitbreiden
ik heb alleen lof voor deze prachtige camping
je moet wel van rust houden, hier is niet veel animatie, maar dat moeten wij niet hebben
we komen zeker terug

Ann en Luc

Campeggio Naturista Costalunga

06-07-2022
Hier zijn we terug,
Voor de 9 de x geweest.
Het is er nog steeds fijn ,er zijn terug een paar verbeteringen, zoals een nieuwe veilige trap om naar de douches te gaan.
Enrico, Paolo en Linde blijven hun best doen, ze zijn ook heel de dag bezig met klussen en poetsen.
Ik heb geen opmerkingen, behalve eentje misschien, de prijs van de drankjes, ik zou deze afstemmen op de prijzen van het dorpje , ik zeg niet dat ze duur zijn, maar vb in het dorpje krijg je bij je apero, een bord hapjes, of olijfjes of chips bij, voor dezelfde prijs, wel ik zou dit ook handteren, het kost niet veel een potje chips, en het staat beter, ik denk dat de mensen dan meer gaan consumeren, ons zelf incluis, maar verder niks commentaar, ik denk dat we nog terug komen.

Ann / Luc

Le Village du Bosc

07-07-2021
net terug van vakantie
we waren een 10 tal dagen op Village du Bosc, toen we aankwamen lag er een briefje bij de receptie met een telefoonnr, we belden en 10 min later stond er een personeelslid bij ons, hij gaf ons de sleutel en toonde ons de mobilhome die we gehuurd hadden, echter zonder 1 woord uitleg.
De accomodatie was mooi en in orde.
Echter op zondag was onze gas op, tot 10 uur was er niemand te bespeuren van de eigenaars of het personeel.
Dat kan niet.
toen mijn echtgenoot op een dag met 1 emmertje water de ruiten van onze wagen schoonveegde heeft hij een uitbrander, niet normaal van de eigenares gekregen , dit zodat al de andere gasten dit konden horen, niet fijn zoiets, temeer dat we haar na 4 dagen aangkomen te zijn nog niet eens hadden ontmoet.
De natuur is daar wondermooi, het terrein is leuk, niet echt netjes, en echt wel rommelig, maar dat stoort niet echt( alhoewel na maanden corona hadden ze tijd gehad om op te ruimen)
De vaste gasten vertelden ons dat Nathalie zo is, vandaag leuk, morgen onvriendelijk, wel dit kan niet .
Zeer spijtig, ik zeg het nogmaals , de gasten zijn leuk, het zwembad is dik in orde, er zijn fijne wandelingen te doen op het terrein, het meer vlakbij is zalig.
Nog zoiets zot, de bar gaat maar om 17 u open,
Ik heb een dubbel geveoel bij dit domein, ik wil terug voor de treek, maar niet voor de eigenares.
Ann

Campeggio Naturista Costalunga

26-08-2020
voor de 7 de x geweest,
net in de begin juli , toen we eindelijk uit Belgiê weg mochten, we voelden ons veel veiliger hier dan thuis, gezien de ruimte ( corona proof).
Het was een beetje raar, de eerste 2 dagen waren we maar met 4 gasten, der na kwamen nog 4 gasten erbij, en dan na een paar dagen was er toch een beetje volk.
We kennen de eigenaars en hun familie ondertussen heel goed, ok dit jaar waren er verbeteringen op het domein, een paar nieuwe toiletten en vernieuwde douches, ook dit jaar hadden we de chalet, en deze bevalt ons no steeds heel goed, en ook dit jaar hebben terug in de streek heel mooie nieuwe plekken ontdekt, de natuur blijft verbazen, vb canyon di molare, prachtig . Als ik Luc hoor, dan denk ik dat we volgend jaar terug gaan naar costalunga, ons hart ligt hier, het is hier gemoedlijk en meer moet dat niet zijn.

Ann en Luc

Messidor

26-07-2020
Ondanks de corona toch vertrokken op reis, en het ons niet beklaagd.
We zijn op 24 06 vertrokken.
We kwamen aan op een woensdag, we werden vriendelijk ontvangen, en de eigenares respecteerde de maatregels, we kregen netjes gewassen in plastiek verpakte lakens mee, onze accommodatie was tip top in orde, natuurlijk was het rustig.
Er was maar 1/4 de bezetting.
We zijn ter plaatste blijven eten, en het was lekker en ruim voldoende.
Het zwembad is vernieuwd , er zijn ook een aantal nieuwe douches, 1 negatief punt, de vloerbekleding rond het zwembad is in een zeer slechte staat, de eigenaars vertelden dat ze dit ook nog willen vervangen, dat de wortels van de bomen heel de vloer hebben stuk gemaakt, ik begrijp dat met heel die corona toestand kosten doen niet evident is .
Het is een beetje een ruig terrein, maar dat mag, het is echt nog in de natuur en naturistisch, ook de prijzen voor drank of eten zijn zeker betaalbaar.
Het is een leuk fijn terrein, voor herhaling vatbaar.
Ann en Luc

Campeggio Naturista Costalunga

13-07-2019
hallo,
weer terug, ondertussen al de 6 de x geweest
de sfeer is nog idem, heel vriendelijke ontvangst.Dit jaar hadden we een chalet, deze was goed uitgerust, en had sinds dit jaar een ruime badkamer met een grote douche en toilet.
Het bed was van goede kwaliteit.
Linde, Enrico, Paolo, doen hun best, ze blijven steeds even vriendelijk.
Ik heb geen negatieve punten, behalve 1 tje, de drankjes zijn prijzig, nu ben ik niet gierig maar 3 euro voor een blikje bier, dat in het dorpje nog geen 1 euro kost, is een beetje veel, net zoals 3.5 euro voor een klein glaasje prosecco. Het gevolg is dat er niet zoveel mensen aan de bar drinken, moesten ze de prijs van een blikje bier iets afslaan, de mensen zouden er een 2 de drinken. Maar verder alles top, zeer proper en zeer vriendelijk. We komen nog terug.
Ann en Luc

Camping Pizzo Greco

01-10-2018
we hebben net een leuke week achter de rug op pizzo greco,
oke er was niet veel volk meer, dat wisten we vermits het laag seizoen was,
maar de ontvangst was heel vriendelijk, het is een netjes onderhouden terrein, de eigenaars zijn heel lieve mensen, en het personeel ook.
We hadden een viletta gehuurd, deze was top in orde, het bed was opgedekt en we hadden handdoeken;
In de resto hebben we lekker gegeten,
het strand is prachtig, een heel mooie plek is dit.Er naartoe lopen is echt niet zo moeilijk als sommigen beweren, er zijn 3 paadjes, en die vallen zeker mee, voor mensen die slecht te been zijn rijden ze met een soort golfkarretje en brengen ze de mensen naar beneden, ik denk wel dat het in de zomer zeer druk is,

Campeggio Naturista Costalunga

11-08-2018
reeds voor de 5 de x hier geweest, het is een beetje thuis komen, de jongens zijn nog steeds even vriendelijk, het is er proper, kraaknet, de verhuuraccomodaties hebben een update gekregen en zijn dus goed in orde.
alleen wij hebben al jaren de mobilhome beneden en nu hadden we die boven, wat ons minderbeviel, iedereen moest voor ons passeren, en we hoorden het lawaai van de bar net boven ons, dat heb je niet als je de lagere hebt, maar voor de rest alles dik in orde, het is een italiaanse gezelligheid, en het dorpje blijft nog altijd een topper voor mij
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05