Naturismegids

Recensies van marjan

Camping naturista Ca' le Scope

03-07-2021
Wat een gezellige, mooie en gastvrije camping met kampeerplaatsen met een betoverend uitzicht. Jasper en Ilaria zijn de nieuwe eigenaren en ze creëren een ontspannen sfeer. Je kunt er brood bestellen maar ook heerlijk op het terras ontbijten, lunchen en eten. Wij willen graag weer een keer terug gaan.

Sasso Corbo

09-07-2021
Gelukkig we mochten en durfden weer naar Sasso Corbo na Corona. Bas en Domenica ontvingen ons allerhartelijkst en Bas ging meteen ( op ons verzoek) ons “oude” plekje maaien. Zo aardig! Het is zo’n mooie camping met hele ruime plaatsen, goed en schoon sanitair en prachtige natuur. Je kijkt wel 30 km over de Toscaanse heuvels. ‘s Morgens vers gebakken brood en een vers eitje en Domenica kookt 2 x per week een gezamenlijke maaltijd die heel lekker is en waarbij je leuke gesprekken met de andere campinggasten hebt. Zo gezellig. Kortom een aanrader!

Sasso Corbo

14-09-2017
Sasso Corbo is in een woord geweldig! Een betoverend uitzicht, ruime, mooie plekken en ontzettend vriendelijke eigenaren. Geen vraag is voor hen teveel, er wordt heel lekker gekookt door Domenica (aanrader, zeker doen) en Bas dekt de tafel ;). We zijn veel langer gebleven dan gepland en we hadden er nooit weg moeten gaan....
Rene en Marjan
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.047