Naturismegids

Recensies van Fred Van der Elst

Domaine de la Sablière

03-05-2021
Ik kom er al van 1995 met vrouw en kinderen die toen twaalf en tien waren...vijf jaar lang zalige vakanties gehad. Ook de kinderen amuseren zich rot aan de rivier met andere kinderen en vriendjes.Zaten steeds in mobilhomes oliviers...heel goed uitgerust en prachtig gelegen in gedeelte fauvette...heel rustig net boven de bar qu'nue...heel gezellig barretje voor een drankje en een hapje.
Na scheiding nog meer dan tien jaar blijven komen met vriendin en later met nieuwe partner...allebei even enthousiast en weer schitterende vakanties.
Partner is na lange ziekte gestorven en ben drie jaar niet meer op de camping geweest maar als na corona alles terug een beetje normaal is ga ik zeker terug.
Nergens ervaar je het leven als god in Frankrijk beter dan hier
Mensen die hier niet tevreden zijn moeten een vijfsterrenhotel nemen en daar zullen ze dan waarschijnlijk ook wel opmerkingen hebben.
Een totaal tot rust komen is hier verzekerd !!!

Domaine de la Sablière

09-02-2012
Ik kom hier al jaren en vind het nog steeds het paradijs op aarde.De ongedwongen typische zuidfranse levensstijl en de prachtige natuur zijn zeer verfrissend.
Oke , wel steil om te wandelen maar dat is goed voor de fysiek nietwaar ?
Als ik lees hoe sommige mensen vinden dat het personeel daar te wensen over laat dan denk ik ...ga naar een vijfsterren hotel,betaal het driedubbele en zwijg verder want je moet hier in het zuiden de gewoontes van de mensen overnemen en die zijn nu eenmaal wat losser dan de onze.
Gelukkig vinden de meeste mensen het hier goed en daarom zie je er ook elk jaar veel vertrouwde gezichten terug.
Ik raad iedereen deze camping aan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.044