Naturismegids

Recensies van Henk P. L ommel

Domaine des Lauzons

28-12-2020
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Karen wat een gez.... Ik ben helemaal niet zo van reactie op reactie, maar dit kon ik toch niet laten. Naturistme is respect hebben voor........

Zoek snel iets anders en ook niet in het voorjaar. Ik zou me na zo'n gepeupel schamen om daar nog te vertoeven.
Overal is wel iets, ook bij jouw thuis in de buurt, denk ik, toch? Een goed geargumenteerde mening mag, maar adviseer zo niet voor een ander. Ik kom als naturist al ruim 45 jaar in heel Europa en 90 % in Frankrijk. Ook hier kom ik al vanaf de opening met enige regelmaat terug. Vele eigenaren, cq beheerders heb ik mee gemaakt. Deze camping scoort, mijn( en vele) inziens een ruime voldoende. Heb je het lef gehad om dit alles daar ter plekke te overleggen?
Je hebt nog veel goed te maken. Denk ik.
Jammer.

Eva

Spa Sense

27-03-2022
Kom hier al vanaf het prille begin. Nu alles in een neerwaartse spiraal. Massa is kassa. Personeel loopt weg of moet weg. Eten en drinken veel en veel te duur. En porties veel kleiner. En veel geschrapt op de kaart. Sauna gezond, maar gezond broodje of zo iets, ho maar. Personeel klaagt ook. Het kan zo mooi zijn.
Eigenaar slaat zo de plank mis.

Vallon des Oiseaux

28-12-2020
Wat een verhalen allemaal.
Goed zo Jan, ga zo door. Wat was het toch mooi en fijn op "jouw" camping. Ik weet nog goed , het jonge gezin in een oude brandweerauto op zoek naar een plek. Maar na diverse familie perikelen is er bij jou iets omgeslagen. Jan's wil is Jan's wet. Dat is zo altijd al geweest.
Armanda of je zoon Romain, hebben veel goed te maken in de toekomst om de slechte reputatie weg te poetsen. Jammer, jammer.
Kritiek is bij Jan niet welkom, na 15 jaar op de Camping geweest te zijn. ( met veel plezier!) was ik niet meer welkom, nog erger, ik mocht geen Poot meer op zijn terrein zetten. (Jan's woorden)
Jan ,gun jouw dochter ( En vele oud bezoekers( toch een mooie toekomst en ga alsjeblieft ergens anders wonen en kom gewoon n keer gezellig op de borrel.
Mooie, camping, mooie ligging, (was vriendelijk) als je goed verteerde en het klikte , pakte hij zijn trompetter als je na weken verblijf ging.

Ik ben redelijk teleurgesteld in de afbreuk van , wat ooit echt n paradijs was,

Eva.

Domaine de la Gagère

27-09-2018
Als ruim 40 jaar naturist en zwervend
In Frankrijk nu voor de eerste keer la Gagere. We houden veel van zuid Frankrijk en dan met name ,de Provence.
Maar nu, september, toch maar eens richting de Morvan. Het is mooi weer dus... Na 2 weken er gestaan te hebben , kan ik alleen maar zeggen, geslaagd".
De Camping is verkocht aan een jong Nederlands stel en we zaten nu net in de overgangs periode. Zowel op de " oude als " nieuwe" eigenaren , niets op aan te merken. En ja , er is altijd wel iets te " mauwen" maar overal is het wel iets, zelfs thuis, toch? In het huidige tijdperk kun je van alles "Googlen" .Camping, recenties, omgeving etc etc. Dus men weet waar men komt cq verblijft. Des te meer kan ik sommige slechte reacties dan ook niet altijd rijmen. Maar ieder mens is gelukkig anders en ervaart het dan ook anders.
Gun/geef de nieuwe eigenaren de kans om la Gagère voort te zetten en laat de "oude" met een goed gevoel vertrekken en verder van het leven en wel verdiende rust genieten. We komen zeker nog eens terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.049