Naturismegids

Recensies van Harold en Petra

Tsambika beach

07-09-2020
als je van de grote weg de afslag naar tsambika beach neemt de bergweg af , onderaan rechtsafslaan waar alle auto's geparkeerd staan .
Helemaal achter in de hoek tegen de rots aan ligt een stuk van 150 meter met bedjes .
en een koffie/frisdrank tentje met uitbater . ( er hangt een groen bordje nudist beach)
je kan 2 bedjes en een parasol huren voor 10 euro , en ijskoffie en frisdranken krijgen.
de uitbater houd gluurders en ongenode gasten op afstand en stuurt ze onherroepelijk weg (veek beter als op mandomata dus ) .
Nog een voordeeel is het lekker zachte zandstrand , waterschoenen zijn dus overbodig
en je kan zo 100 meter het water in en nog steeds staan .
Over het algemeen is er plaats genoeg , soms is er een drukke dag dat rond de middag alle bedjes bezet zijn maar vaak komt er ook wel weer wat vrij .
Het is ruim opgezet iedereen heeft de ruimte je ligt absoluut niet hutje mutje op elkaar zeker 2 meter ruimte tussen ieder plekje .
het gedeelte ligt ruim afgescheiden van het geklede deel wij vinden het er erg fijn vertoeven .

Mandomata Nudist Beach

01-09-2020
Wij preferen liever het 2e offciele nudisten strand op rhodos , achteraan tsambika beach .als je onderaan de weg komt helemaal rechts naar achter rijden het laatste perceel staat een bordje NUDIST .
de uitbater is vriendelijk , 10 euro voor 2 bedjes een parasol tevens ziet hij er op toe dat er geen gluurders of andere figuren rond scharrelen of mensen die het leuk vinden even bij de blote konten te kijken die zelf in badkledij lopen die stuurt hij direct weg ,
je kunt er zo 100 meter de zee in en nog staan , bijna geen stroming en een heerlijk zand strand dus waterschoenen overbodig . publiek heel divers gezinnen met kinderen , oudere mensen en jongeren en je ligt niet hutje mutje op elkaar nog een groot voordeel

waarom dan geen mandomata voor ons , je moet echt vroeg uit de veren om er te kunnen liggen want sommige stellen nemen tot wel 15 bedjes in een keer af ook voor bekenden .
er komen veel gluurders en rand figuren waar niets van gezegd wordt stoor je je daar niet aan dan geen enkel probleem .
Zeggen wij ; je moet niet naar mandomata gaan ? nee integendeel het is er prachtig ! super mooie baai waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046