Naturismegids

Recensies van Melissa Verkest

Domaine du coq Rouge

29-08-2020
1 nachtje hier geslapen tijdens mijn roadtrip en dus niet zo veel tijd op de camping doorgebracht. Veel Franstalig maar vond dit ook wel plezant, leuk zwembad en alles netjes en de kinderboerderij was ook wel leuk. Vriendelijke uitbaters en prachtig gelegen op een berg. Wel oppassen hoe je er naartoe rijd, best de lange route nemen, die ook mooi aangegeven staat want de korte route vanuit cologne-la-rouge is er eentje van 18%!! Zeker de moeite om het rode stadje te bezoeken.
Melissa Verkest - Domaine du coq Rouge
Melissa Verkest - Domaine du coq Rouge (2)
Melissa Verkest - Domaine du coq Rouge (3)
Melissa Verkest - Domaine du coq Rouge (4)

Domaine Naturiste la Petite Brenne

29-08-2020
Deze camping was bedoelt om 1 nacht te slapen op door reis met mijn roadtrip maar ben er toch 3 nachten gebleven. Eerste avond in la caban geslapen, ideaal want ik was laat aangekomen, en dan nog 2 nachten achter het meertje gestaan dicht bij de paarden en waar je af en toe de beverratjes kon gadeslaan. Heel rustige plaats en dat is zo super dat je zelf een plaatsje mag kiezen op deze prachtige camping. Had ik niet op roadtrip geweest dan was ik hier gewoon 2 weken gebleven. Heel vriendelijke uitbaters, toffe mensen leren kennen. Elke leeftijd is hier welkom, ik vond het vooral super dat er zoveel mensen met kinderen en pubers waren, volgend jaar ga ik er zeker naar toe met mijn kinderen. De mozaïek overal op de camping is prachtig, je kan dit hier ook leren op de camping, super leuk om te doen, volgend jaar ga ik proberen me aan de zeepstenen te wagen. Ik kijk er al terug naar uit!
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (2)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (3)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (4)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (5)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (6)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (7)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (8)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (9)
Melissa - Domaine Naturiste la Petite Brenne (10)

Val drome Soleil

21-08-2020
Prachtige camping, slechts 1 nacht kunnen blijven op retour van mijn roadtrip maar ik ga er zeker nog teruggaan. Heel gezellig ingericht, vriendelijke en hulpvaardige bazen en personeel, enorm verzorgt, lekker eten, leuk zwembad. De bar met schommels is het ultieme genieten savonds met een glaasje een babbel en het prachtige uitzicht met ondergaande zon!
Melissa Verkest - Val drome Soleil
Melissa Verkest - Val drome Soleil (2)
Melissa Verkest - Val drome Soleil (3)
Melissa Verkest - Val drome Soleil (4)
Melissa Verkest - Val drome Soleil (5)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.069