Naturismegids

Recensies van André de Jonge

Domaine Naturiste la Petite Brenne

22-08-2020
Prima ontvangst. Gezellige autovrije camping, ruim opgezet. Je kunt zelf je plaats uitkiezen. Wel animatie, maar 's avonds rustig. Omgeving zeer geschikt voor het maken van fietstochten. Jammer dat er geen lekkere ligbedden bij het grotere zwembad staan. Het is overigens een heerlijk zwembad.

Origan village

10-08-2022
Heerlijke camping, rustig gelegen. Fijne sfeer en mooi zwembad. Prachtig gefietst in de mooie natuur. Wij stonden op het bovenste en rustige gedeelte (Mercantour). Het sanitair werd goed schoongehouden, maar basic en minimaal.

Club Soleil Loir et Cher

22-08-2020
Een topcamping, niets op aan te merken. Relaxte sfeer in een zeer rustige omgeving. Camping wordt gerund door oudere verenigingsleden, die graag een praatje een praatje in het Frans met je willen maken. We hebben het hier heel erg naar ons zin gehad. Let op: geen broodjesservice, maar wel ruim voldoende koelkast en vriesruimte voor al je eetwaren. Kopje koffie kost slechts 50 eurocent. Lekker zwembad met ligbedden. Auto's worden apart geparkeerd. Veilig gevoel met groot hek bij ingang.

Le Colombier

22-08-2020
Een beetje tegenvaller. Op de website wordt gerept over een rustige familiecamping. De eigenaresse heeft echter gekozen voor een koerswijziging. Tijdens ons verblijf waren er veel luidruchtige jongeren en werd er tot 11 uur 's avonds een animatieprogramma afgewerkt met veel geluidsoverlast. Wij vertrokken toen er een touringcar vol met NFN-jongeren arriveerde. Zwembad was prachtig, piercinggehalte hoog. Jammergenoeg niet wat wij zoeken, we hadden wel een mooie kampeerplek. Een ritje naar het strand neemt veel tijd in beslag.

Les Fourneaux

22-08-2020
Prima camping met ontzettend grote plaatsen. Heel schoon sanitair en zeer gastvrij. Prachtig zwembad in een rustige omgeving. Wij hebben genoten en komen beslist nog een keer terug. Verbeterpuntje is het plaatsen van parasols of andere zonwering bij het zwembad.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.06