Naturismegids

Recensies van André en Marga

Domaine Naturiste la Petite Brenne

22-08-2020
Prima ontvangst. Gezellige autovrije camping, ruim opgezet. Je kunt zelf je plaats uitkiezen. Wel animatie, maar 's avonds rustig. Omgeving zeer geschikt voor het maken van fietstochten. Jammer dat er geen lekkere ligbedden bij het grotere zwembad staan. Het is overigens een heerlijk zwembad.

Camping La Tuquette

17-01-2024
In augustus 2023 ruim 2 weken met onze tent op deze camping gestaan. Een fantastische ervaring op gastvrije camping gerund door twee broers en zus. Vader en moeder helpen regelmatig mee. Gezellige avonden en heerlijk eten. Met de auto in klein uurtje naar het (kleine) naaktstrand tussen Nice en St. Aygulf, je kunt helemaal binnendoor, maar via de tolweg gaat het allemaal wat sneller (echter wel kans op files). Wij parkeerden de auto bij de Decathlon of grote supermarkt aan de rand van Nice en gingen vervolgens op de fiets naar het strand. Helaas is de omgeving van de camping minder geschikt om te fietsen vanwege de drukke wegen. We komen hier beslist nog een keer terug.

Camping Naturiste La Clapère

14-08-2023
Fijne camping gelegen in een prachtige omgeving. Ruime plaatsen, gemoedelijke sfeer. Ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en pubers. Mooi en groot zwembad met voldoende ligbedden. Goed restaurant, klein winkeltje en broodjesservice. Rustig, één keer per week cabaretavond, maar daar heb je weinig last van. Maureillas is een dichtbijgelegen klein plaatsje met een gezellig pleintje met twee goede restaurants en een kleine supermarkt. Wij hebben ons prima vermaakt en komen beslist nog een keer terug. Enige punt van aandacht zijn de sanitaire voorzieningen. Deze zijn schoon, maar er is geen verlichting vanaf 22.00 uur. Zaklamp mee dus!

Origan village

10-08-2022
Heerlijke camping, rustig gelegen. Fijne sfeer en mooi zwembad. Prachtig gefietst in de mooie natuur. Wij stonden op het bovenste en rustige gedeelte (Mercantour). Het sanitair werd goed schoongehouden, maar basic en minimaal.

Club Soleil Loir et Cher

22-08-2020
Een topcamping, niets op aan te merken. Relaxte sfeer in een zeer rustige omgeving. Camping wordt gerund door oudere verenigingsleden, die graag een praatje een praatje in het Frans met je willen maken. We hebben het hier heel erg naar ons zin gehad. Let op: geen broodjesservice, maar wel ruim voldoende koelkast en vriesruimte voor al je eetwaren. Kopje koffie kost slechts 50 eurocent. Lekker zwembad met ligbedden. Auto's worden apart geparkeerd. Veilig gevoel met groot hek bij ingang.

Le Colombier

22-08-2020
Een beetje tegenvaller. Op de website wordt gerept over een rustige familiecamping. De eigenaresse heeft echter gekozen voor een koerswijziging. Tijdens ons verblijf waren er veel luidruchtige jongeren en werd er tot 11 uur 's avonds een animatieprogramma afgewerkt met veel geluidsoverlast. Wij vertrokken toen er een touringcar vol met NFN-jongeren arriveerde. Zwembad was prachtig, piercinggehalte hoog. Jammergenoeg niet wat wij zoeken, we hadden wel een mooie kampeerplek. Een ritje naar het strand neemt veel tijd in beslag.

Les Fourneaux

22-08-2020
Prima camping met ontzettend grote plaatsen. Heel schoon sanitair en zeer gastvrij. Prachtig zwembad in een rustige omgeving. Wij hebben genoten en komen beslist nog een keer terug. Verbeterpuntje is het plaatsen van parasols of andere zonwering bij het zwembad.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046