Naturismegids

Recensies van Hayke

Domaine Naturiste la Petite Brenne

21-08-2020
Waarom zijn we hier nooit eerder geweest? Ontdekt bij onze overnachting op doorreis.
Weliswaar een typisch nederlandse camping, maar wel internationaal en gemoedelijk.
Prachtige plaatsen en heerlijk rustig (medio augustus). Fijne douches, mooi sanitair.
Heerlijk brood en...de echte roomboter croissants.

Domaine Naturiste Château Guiton

21-08-2020
Voor de derde keer (in 15 jaar tijd) naar dit Chateau, nu met Paul en Sebastien.
Het blijft een prachtig bijzonder terrein met een schitterend achterland. Beide heren doen hun best maar de Franse charme ontbreekt hen nog; ik neem aan dat ze nog moeten wennen aan hun nieuwe rol.
Veel plaatsen zijn een echte enkelverzwikkers: let goed op waar je loopt!
De douche bij het zwembad werkte niet en op een avond werd de douche niet meer warm. Paul gaf als reden: er scheen vandaag geen zon (dus de panelen hadden geen opbrengst), ga maar morgenochtend douchen?! Lulkoek dus; bovendien had ik hem 1 dag eerder met een gasfles zien sjouwen. Hij ergerde zich wel aan mensen die erg lang onder zijn (erg fijne!) douches staan.
Sebastien kan goed koken en het is dan nog specialer om daar van te te genieten voor het Chateau in het park in je blootje!
Afgebakken brood en croissants van redelijke kwaliteit.

Domaine du coq Rouge

21-08-2020
We zijn er medio augustus geweest. Een echte Franse camping, ook bezocht door vnl. Fransen. Het middendeel werd volgeplempt met vooral campers. Daardoor was het onrustig, maar wel na ca. 23.00 uur stil.
Krappe plaatsen. Het sanitair werd slecht onderhouden, niet schoon en regelmatig een koude douche in het kleine gebouw. Sabrine verontschuldigde zich hiervoor: door de covid had ze geen personeel geworven zodat nu alles door haar, Sebastien en zoon en verloofde gedaan moest worden. Ze zei kom liever niet in augustus, dan komen er veel (ex) Franse clubleden.
Lekker eten, heerlijk stokbrood en....weer geen lekkere croissants.
Prachtige rijke omgeving.

Les Fourneaux

21-08-2020
Inderdaad een ruime camping met zeer ruime plaatsen. Deze zijn wel vaak hellend zodat je kampeermiddel waterpas plaatsen vaak een hele toer is...
Heerlijk rustig!
Voor mensen die slecht ter been zijn goed overleggen en nadenken waar je kunt gaan staan: de afstanden tot het centrale deel kunnen groot zijn.
De sfeer is Nederlands te noemen.
Fijne douches, maar we vonden het niet fris dat de (krappe!) stortbak voor afvaltanks zeer dicht bij de afwasplekken was.
Goed stokbrood maar (alweer....) slechte margarine croissants.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.066