Naturismegids

Recensies van Bas Tellekamp

Atlanta (vereniging Atlanta)

15-08-2020
Afgelopen zomer ruim twee weken hier verbleven. Het was een beetje een gok aangezien we wisten dat er niet veel kinderen op de camping zouden zijn (en zelf zouden we met 3 kids (1, 10 en 12 jaar oud) komen). Maar achteraf hebben onze kids zich prima vermaakt. Mede dankzij de inzet van Geert (de handboogman).

Bijna elke dag werden er wel pijlen geschoten door onze kids (zie foto), maar ook door onszelf, erg leuk een echte aanrader. Zeker omdat je goede uitleg krijgt en er wordt ook bijgeschaafd aan je techniek. Wellicht dat we nu thuis een vereniging gaan opzoeken, zo enthousiast zijn de kids (en papa en mama) geworden.

Op de camping zelf is het ook heerlijk rustig en het sanitair is erg netjes. Zelfs met een bomvolle camping en Covid-19, is het bijna niet te merken dat het zo druk is. Complimenten hiervoor (aan Jan en Carole maar ook aan de andere al dan niet vaste gasten).
Al met al voelden we ons hier heel erg welkom en hebben we twee heerlijke weken gehad (en wat betreft die snelweg, dat valt reuze mee, na een dag hoor je het niet eens meer).

Liefs Bas en Joyce
Bas Tellekamp - Atlanta (vereniging Atlanta) - Boogschieten met goede uitleg
Boogschieten met goede uitleg
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.075