Naturismegids

Recensies van Yvo & Nikki

Camping La Tuquette

10-08-2020
Geweldige camping die gerund wordt door broer, zus en schoonbroer. Maar ook de vader draagt nog vaak zijn steentje bij door de caravans netjes met een 4x4 voor je op de uitgekozen plek te zetten. Dit omdat de camping in een helling ligt en vrij stijl is. Alles tot in de puntjes verzorgd, mooi zwembadje met ligbedden en daarnaast ligt dan ook gelijk de centrale bar en het restaurantje met een uitstekende keuken!! Een aantal keer heerlijk gegeten waaronder de mosselen op zaterdag! Maar ook gebruik maken van de centrale bbq kan daar bij de bar waardoor het de hele dag en avond een gezellige verzamelplek is met een heel fijne sfeer. Ook de kust is prima te bezoeken vanuit de camping en bij de receptie zullen ze je graag voorzien van info over twee naturistenstrandjes. Tip: vraag voor het kleine maar mooie strandje bij La Trayas even wat extra instructies, want dit is redelijk lastig te vinden langs de doorgaande weg een stukje buiten La Trayas. Grote supermarkt en restaurantjes op 10 minuten rijden van de camping.

La Haute Garduère

10-08-2020
Met caravan simpelweg niet te doen. Vaak vind ik reviews die klagen over de toegangsweg erg overdreven, maar dit gaat echt nergens over. De toegangsweg is simpelweg smaller dan 2,30m waardoor je dus noodgedwongen door takken en struiken moet rijden, met een hoop krassen op alle ramen als gevolg. Keren is nergens mogelijk, dus wanneer je ingeslagen bent kunt je niet meer terug. Toen we eindelijk bij de camping aankwamen stond er nergens een bordje dat het misschien verstandig was even te parkeren om vervolgens op zoek te gaan naar de receptie. Met als gevolg dat we in een helling (op iets wat een pad zou moeten zijn) met spinnende banden stil kwamen te staan. Ook het stof uit een eerdere review hier kunnen we beamen....

De receptie ligt schijnbaar ergens achter op de camping voor zo ver wij hebben kunnen bepalen. We hebben namelijk halverwege de zoektocht naar de receptie besloten dat dit echt niet de camping voor ons was.... Oude vervallen caravans die al jaren niet meer gebruikt zijn, een pingpongtafel waar niks meer van over was maar er dus wel nog staat, oude troep die rond ligt/staat en een niet bepaald aansprekend zwembadje. Met de mover de caravan gedraaid en helaas weer dat ellendige pad af kunnen rijden... Toen naar een prachtige nabijgelegen camping gereden waar we nog een paar heerlijke dagen hebben genoten. Eerste keer ooit dat we op deze manier zijn vertrokken op een camping. Het voelde echt niet goed.
Yvo &amp Nikki - La Haute Garduère
Yvo &amp Nikki - La Haute Garduère (2)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.062