Naturismegids

Recensies van Pieter

Nature et Soleil de Normandie

13-07-2020
Begin juli 2020 bezocht met gezin en drie tienerjongens. Buscamper en tent voor de kinderen. Zeer mooi onderhouden klein verenigingsterrein met ruime plaatsen. Hartelijk ontvangen, verwarmd zwembad tot 28°C, gezellige veranda waar je bij kouder weer kan zitten, drankjes zeer economisch 1€ frisdrank/1.5€ Leffe. Sanitair zeer goed in orde en COVID-proof. Ruime plaatsen met water en elektriciteit in de buurt. Zeker aan te raden, wij zullen op doorreis nog eens passeren.
Goede uitvalsbasis om de stranden van de landingen van Normanië 1944 te bezoeken en de daarbij behorende musea (Airborne museum is een absolute aanrader). Mooie steden in de omgeving, Caen, Falaise, Honfleur en Bayeux.

Pallieter

13-07-2020
Begin juli 2020 bezocht met gezin en drie tienerjongens. Buscamper en tent voor de kinderen.***-sterren camping, mooi concept waarin de kampeerplaatsen in cirkels zijn en het sanitair centraal is zodat niemand ver moet lopen. Het terrein en het sanitair kan een beetje liefde gebruiken. Sanitair is niet erg onderhoudsvriendelijk waardoor ook moeilijk proper te houden in deze COVID-19-tijden. Men mag nog met het rolletje WC-papier (wij ook met ontsmettingsspray) naar het toilet. De eerste keer dat ik dit naturistisch mag meemaken. Drie dagen bij de bar gepasseerd na 20u en vruchteloos rondgedraaid, er was niemand te bespeuren. De “repas familiale” kon niet doorgaan wegens Corona, op restaurant lukt het wel, … Om af te rekenen moet je tijdens de beperkte openingsuren aan de receptie passeren. De kampeerplaatsen waren zeer oneffen door bandensporen, molshopen, … hierdoor kan het gras ook niet kort worden afgereden.
Nadat we in de voormiddag telefonisch gereserveerd hadden, hoorden we pas bij aankomst dat het zwembad nog niet operationeel was. Men had al meer dan 10 dagen moeten wachten op een dompelpomp, … Bij vertrek was het onverwarmd zwembad gepoetst maar nog aan het vullen. Nog enkele dagen wachten voordat het een beetje warm zal zijn. Als compensatie hebben wij een korting van 3 €/nacht gekregen.
Voor ons de eerste en laatste keer. Van waar de ***?

Le Pont d'Adèle

17-06-2020
Begin juli 2019 bezocht met gezin en drie tienerjongens. Buscamper en tent voor de kinderen. Mooie locatie, schitterend gerenoveerd hoofdgebouw met welness. Volgens de brochure enkel te gebruiken door de huurders in het hoofdgebouw maar in de praktijk kan dit ook door kampeerders gebruikt worden. In het hoofdgebouw staan gezelschapspelen, boeken, tijdschriften en een pooltafel ter beschikking. Twee zwembaden één boven voor de huurders en één beneden aan de camping, ze mogen beiden door iedereen gebruikt worden. Eens per week uitgebreide aperitief met hapjes (halve maaltijd) voor alle gasten. Zeer goede sfeer. Recent en nieuw sanitair, zeer proper. Rustige camping met goede sfeer, oase van rust, grote plaatsen, mooie omgeving, wandelen, canyoning Uitbaters zijn twee jong gepensioneerden die met volle passie en ook steeds naturistisch hun domein beheren. Broodjes kunnen besteld worden, spijtig genoeg geen mogelijkheid om op de camping te eten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.046