Naturismegids

Recensies van Ron

De Sprenkelaar

20-01-2020
Aantal keren gezwommen. Beviel erg goed. Er is ruim de tijd en ook een diep zwembad om banen te zwemmen.
Goede zondagmiddag besteding, wat mij betreft elke week!
NFN pas niet nodig, wel een geldig identiteitsbewijs.

De Sprenkelaar

14-07-2019
Ben ook benieuwd of het naaktzwemmen seizoen 2019/ 2020 na de zomerstop weer van start gaat. Liefst elke week!

De Sprenkelaar

22-10-2017
Afgelopen zondag (15 oktober) de start van het naaktzwemmen in Apeldoorn beleefd.
Prettig om weer mijn baantjes in het diepe 25 meterbad te kunnen zwemmen en van de plank te springen. Ook de glijbaan is, voor wie dat wil, opengesteld. Ik kan dit zwem 'uur' (2 uur en 30 minuten!) zeker aanbevelen. Onder andere sauna, stoombad e.d. zijn bij de entreeprijs van € 10,- inbegrepen. De volgende keer is op zondag 12 november a.s.

De Sprenkelaar

11-10-2017
Pilot naaktzwemmen maandelijks vanaf zondag 15 oktober 2017.

Op de NFN site, tegenwoordig genaamd 'Blootgewoon', las ik dat op zondag 15 oktober 2017 in dit zwembad weer het naaktzwemmen start.
Vervolgens in 2017 op de zondagen 12 november, en 10 december. In 2018 op de zondagen 7 januari, 11 februari, 11 maart en 22 april. Je kunt Van 14.00 tot 16.30 uur dan gebruik maken van het wedstrijdbad, recreatiebad, wellness met sauna en stoombaden.

De toegang bedraagt € 10,00 per persoon en voor een gezin betaal je € 22,50 (2 volwassenen en 2 kinderen). Voor elk kind meer wordt het losbadtarief van € 5,00 berekend. Een Sprenkelaarabonnement is niet geldig voor het naaktzwemmen. Voor de toegang is ook een geldig legitimatiebewijs is verplicht.
Ik hoop dat het beoogde aantal zwemmers van minimaal 45 personen per middag wordt gehaald. In dat geval, las ik, kan dit zwemuur ook
in het seizoen 2018/2019 worden voortgezet.
De ervaring 'heel goed' is nu nog gebaseerd op.het verleden. Ik zal mijn ervaringen van zondag ook binnenkort op de site zetten.

Naturistencamping Flevo Natuur

24-10-2016
Het was vandaag weer een prettige, ontspannende ervaring sauna en zwembad.
Ook in het naseizoen is een (mid)dagje Flevo-Natuur beslist een aanrader!

De Sprenkelaar

19-02-2014
Ik lees nu dat het echt helemaal afgelopen is(dus ook op de zaterdagen. Ik kwam er vroeger op de zondagmiddag regelmatig heerlijk naaktzwemmen in het grote bad mèt glijbaan en duikplank. Was me wel waard geweest als het (tegen een verhoogde entreeprijs) was voortgezet.

Naturistencamping Flevo Natuur

26-06-2010
Deze week dagtoerist op Flevo-Natuur geweest.Ik ga in de wintermaanden wekelijks naaktzwemmen, maar wilde nu met dit mooie weer ook wel eens even proeven aan de openluchtrecreatie. Ervaring viel me niet tegen. Ik werd prima wegwijs gemaakt door de receptie-medewerkster, die me ook de reglementen even duidelijk uitlegde.
Vriendelijke mensen, sfeer goed en ontspannen.
Kom deze zomer zeker nog eens terug. Dan wat langer.
Een -puntje: zwembad deed wèl wat gedateerd aan. Aan vernieuwing toe!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049