Naturismegids

Recensies van Gerrit & Yvonne

Vritomartis Hotel

31-10-2019
Echt een geweldige vakantie gehad. Het weer, de kamer, de buffetten, de poolbar, het zwembad, het starndje (en de blote wandeling er naar toe) en niet te vergeten het geweldige personeel. Zelden zulk vriendelijk en behulpzaam personeel meegemaakt als hier.

Magnolias Natura

03-05-2023
Na pakweg een jaar of 10 weer terug bij Magnolias. Het kleine resort ziet er nog net zo uit als toen, en dat is positief bedoeld. Zwembad niet koud(!). Om het zwembad ruim voldoende bedjes om van de zon te genieten en toch heb je van die lieden die om exact 9 uur de handdoeken neerleggen en vervolgens uren wegblijven. De beheerders zouden
er goed aan doen handdoeken die lang eenzaam zijn te verwijderen.

Het kleine appartement is op zich prima, maar zou nog fijner zijn als er een oven/magnetron en een klein kastje in de woonkamer aanwezig zou zijn. Het bed is stevig en ligt heerlijk.

We hebben zo ongeveer om de dag op in het restaurant van het resort zelf gegeten. Enerzijds uit gemak, anderzijds omdat in de nabije omgeving nauwelijks eetgelegenheden aanwezig zijn. 's Morgens kun je intekenen en opgeven wat je 's avonds wil eten. Het eten is smakelijk, ruime porties en prettig geprijsd. Jammer is dat je niet al te lang na kan zitten omdat ze al om 22 uur sluiten.

Twee prima weken gehad.PS, roken blijft een dingetje. Kan dat niet op een aangewezen plek?

Naturist angel club hotel

16-06-2022
Van buiten oogt het hotel een beetje sjofel, lelijke doeken schermen de tuin af van de buitenwereld. Als je binnenkomt, ziet het er gelukkig beter uit. De tuin en zwembad worden met zorg en liefde onderhouden door de eigenaar en zien er pico bello uit. Misschien is dit wel zijn lievelingsterrein omdat hij dan kan roken, iets wat hij overigens, ondanks rookverbod, binnen ook wel doet. Je ruikt de rooklucht tot op de gang aan toe.
Over verboden gesproken, er zijn er legio en op een aantal staat een heuze boete......
Rond het zwembad voldoende bedjes en een jacuzzi tegen betaling.

De kamer was ruim, maar helaas ontbreekt er een zitje. Er staat een stoel, maar geen tafel. Op balkon wel twee stoelen en heel klein tafeltje. In de hele kamer is maar één enkelvoudig stopcontact, wat wat magertjes is in deze tijd en dan ook nog niet eens in de buurt van een tafeltje of zo. Gelukkig hebben wij altijd een contactdoos mee. Geen stopcontact in badkamer. De gratis aangeboden wifi is instabiel en heeft een te zwak signaal.
Een badkamer met een heel klein douchebakje en nutteloos, veel te kort gordijn, wat garant staat voor een kletsnatte vloer na iedere douchebeurt. Het toilet is eigenlijk alleen geschikt voor kinderen en kleine mensen.

Het ontbijt is eenvoudig, de variatie gering, maar scoort toch zeker een voldoende. Als je geen halfpension hebt, probeert de manager je op een opdringerige manier te verleiden om voor het diner in te tekenen. Doe je dat niet, wordt hij daar zichtbaar niet vrolijk van. Een diner wat in vergelijking met de restaurants zeer prijzig en minder van smaak en bereiding is. Een potje bier, of glas wijn, voor 8€ is overigens ook niet echt voordelig.

Rhodos is een prachtig eiland met mooie dorpjes en geweldige taveernes. Jammer dat er maar één naturistische accommodatie op het eiland is......

Finca del Mar - Nudisten Resort

24-07-2020
Helaas moeten wij het relaas van de vorige schrijver bevestigen, de matrassen roken naar schimmel en de badkamer rook ook niet al te fris. Of dit nou kwam doordat het complex enkel maanden dicht geweest is....... En inderdaad de koffiemachine, een aanfluiting.
De staat van onderhoud neemt ziender ogen af, het wordt tijd voor een kwast over het houtwerk en de muren. Plantenbakken zijn gescheurd en gaan het waarschijnlijk over niet al te lange tijd begeven.

Dat de keukeninrichting zozo is, nemen wij voor lief, al is Ikea niet ver weg en doe je met weinig geld leuke dingen.

Klaus, de beheerder, was in onze periode ook niet op zijn best, hjj kwam behoorlijk gestresst over. Nors en schreeuwend deelde hij pamfletten met corona-regels uit, regels waar hij zich zelf overigens niet aan hield.

Charco als locatie verveelt ons nog steeds niet, maar Finca del Mar hoeft in de huidige staat niet meer op onze komst te rekenen. Het is jammer hoor, want de ligging is fantastisch en de appartementen op zichzelf zijn zeker niet slecht.


Gerrit & Yvonne

Sea Nat

07-08-2019
Helaas maar twee dagen geweest. Het 4p. appartement was echt fantastisch. Mooi weer, dus heerlijk in de tuin kunnen liggen en zitten.

Enig minpuntje is dat je buitenom naar de tuin moet en dan deur en hek van slot moet halen en weer op slot doen. Dat zou opgelost kunnen worden door een hek bij de entree te plaatsen.

Fontana Resort Bad Nieuweschans

27-12-2014
Net thuis van een kleine week bij Fontana. De sauna's zijn prima en perfect onderhouden. Het thermaalbad (helaas gekleed) is erg lekker vooral als het buiten lekker fris/koud is. De hotelkamer, het restaurant, de brasserie; allemaal prima in orde.
We hebben alvast maar gerserveerd voor volgend jaar kerst!

Aparthotel Monte Marina

21-03-2012
Prima, licht apartement. De naturistische binnentuin, met heerlijk zwembad en ligbedden, is te bereiken via je balkon.

Gemiddelde leeftijd van de gasten was 50+ .

Supermarktje met verse broodjes op paar minuten lopen. Voor restaurantjes neem je de bus naar Jandia (5 min.) .
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051