Naturismegids

Recensies van L & V

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

30-10-2019
Een erg mooie en rustige camping met fantastische uitzichten, een goed restaurant, vriendelijk personeel, ...Echte aanrader.
Enig minpuntje is dat het tegen einde augustus s' avonds al een keer koud kan worden.

Campeggio Naturista Costalunga

30-10-2019
Wij waren een beetje ontgoocheld omwille van een aantal zaken. De camping ligt in het groen, maar de meeste plaatsen hebben geen vrij uitzicht. Onze rust werd een 4-tal keer op 1 week tijd verstoord door de activiteiten op een naburig gelegen motorcrossterrein. De prijzen van drankjes en diner liggen aan de hoge kant. Het terrein is volledig omheind, wat op zich goed is voor de privacy, maar het gaf ons een beetje een ingesloten gevoel. Voor een ritje naar de (erg drukke kust) moet je al snel een uur of meer uittrekken.

Sasso Corbo

28-10-2019
Heerlijke plek!
We hebben erg genoten van deze 100% naturistische camping in het mooie Toscane. We verbleven in een van de 'glamping' safari tenten die van alle comfort zijn voorzien en een schitterend uitzicht bieden op de omliggende heuvels.
Minpunten? Misschien eentje: de ligging. Om ergens te geraken zit je telkens heel lang in de wagen en dat vonden wij soms lastig. Maar daar kunnen de uitbaters weinig aan veranderen, natuurlijk. Deze zijn overigens super aardig en geven je het gevoel echt welkom te zijn!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048