Naturismegids

Recensies van John Keet

Dunas de Guardamar

19-10-2019
Plek was moeilijk te vinden met Tomtom en Google Maps, voer Camino del Rebollo in als bestemming en loop via de loopbrug naar het strand. Na een stukje bewaakt strand kom je eerst voorbij een stuk strand waar het meer op een vuilnisbelt lijkt. Flessen, blikjes en inhoud van volledige vuilnisbakken ligt er. Daarna een lekker lang naaktstrand en niet erg druk. Je kan kilometers lopen en in de duinen liggen (wat niet de bedoeling is), het water was schoon, het strand vies. Veel dode vis op moment dat we er waren. Toch de moeite waard om heen te geen.

Engelgaarde

28-10-2019
Het was afgelopen zomer weer gezellig druk en weinig vervelend gedoe. Behalve dan de eikenprocessierups in de eik. Daarom heeft een groep bezoekers het initiatief genomen nestkastjes op te hangen zodat de koolmezen hopelijk de rupsen opeten. We zijn benieuwd.

Engelgaarde

11-10-2018
Gisteren (ja, 10 oktober!) mooi weer en zeker 25 bezoekers op ons kleine strandje. Leuk gemengd publiek. Rond de rest van de plas geen mens te bekennen. Het water was 15 graden en de een na de ander ging er in en voelde zich een held. Er komen nog een paar mooie dagen aan.

Verdon Provence: Bungalow-Parc & Camping ***

09-03-2014
De camping is weer open.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048