Naturismegids

Recensies van Jan en Tineke van Toorn

Domaine de la Gagère

26-09-2019
We vonden een mooi gelegen camping met ruime plaatsen. Het weggetje naar la Gagere is een dingetje. Tegenliggers moet je niet met je caravan krijgen. Als camping eigenaren zouden ze heel nadrukkelijk kunnen aanbevelen s'morgens vertrekken s'middags aankomen. Echter bij aankomst wordt al op botte manier gezegd dat je verkeerd staat. Een camper blokkeerde alles. De toon veranderde verder ook niet. Als je wat informatie wilde was er in Luzy een vvv.(camping was nog aardig vol) De eigenaar kan helemaal uit zijn plaat gaan als iets hem niet zint. Vuil werd slecht opgehaald zodat alles naast de bakken stond. De gasten maakten er een zootje van volgens hem. Tact en vriendelijkheid zou ik hun adviseren maar ik denk niet dat ze dat willen zien. Wij komen niet weer. Er is een land vol vriendelijk campings.

Camping Millefleurs 3 Etoiles

21-10-2018
Wat een lieve mensen Pascaline en Gaetan. Heel goede , nette en werklustige campinghouders. Camping prachtig, natuur prachtig dus wat wil je nog meer. Wij hebben genoten.

Naturistenbund Hameln

09-07-2017
Het is een klein eenvoudig terrein met vriendelijke mensen. Het ligt in een prachtige omgeving en ook het terrein ligt mooi. Prima plekken, zon en schaduw.
. De faciliteiten zijn eenvoudig en schoon. De omgeving is mooi om te wandelen of met de auto. Er zijn fietspaden maar het is niet vlak. Wij hebben ons er uitstekend vermaakt en komen terug.
Jan en Tineke
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046