Naturismegids

Recensies van Lieven

Domaine Laborde

25-09-2019
Toevallig kwamen we deze week hier terecht op doorreis. Wat een prachtig terrein! De vier sterren zijn heel terecht. We werden heel vriendschappelijk ontvangen door de eigenaar. Niettegenstaande de camping sluit eind deze week was alles nog prima in orde. We komen volgend jaar zeker terug voor een langere tijd.
Lieven - Domaine Laborde

Domaine de Bélézy

16-09-2017
Na ons verblijf in mei kwamen wij "zomeren" voor een drietal weken in juli. Wij hadden er opnieuw een fantastische tijd ( inclusief een weekje met 39 graden op de thermometer!) en meer dan ooit hebben wij er nieuwe vrienden gemaakt. Telkens wij er terugkomen versterkt het thuisgevoel nog, mede dankzij de mensen van de receptie, het winkeltje en het restaurant.
En ja, voor een 5-sterrencamping zijn er zaken voor wat de inrichting van het domein betreft die kunnen verbeterd worden, maar wij zien dat er toch ieder jaar aan gewerkt wordt.
Wij hebben reeds optie genomen voor volgend jaar en dromen opnieuw van een heerlijk verblijf onder de Provencaalse zon op Bélézy.

Camping Cuevas Mar

31-03-2017
Wij waren hier half-maart. Jammer dat het zicht beperkt wordt door de groene doeken aan de afsluiting.
Voor de rest is het naaktgedeelte wel o.k: ruime percelen, voldoende groen en goed sanitair.
Toch jammer dat de camping aan het naaktstrand verdwenen is.

Camping Naturista El Portús

31-03-2017
Wij waren hier half-maart voor de eerste maal. We zijn slechts 2 nachten gebleven omdat we het terrein te kaal en ook te slordig vonden, vooral aan de zijde van het strand. Onbegrijpelijk dat zwerfvuil gewoon blijft liggen en dat die "bidonville" aan het strand waar kano's verhuurd worden niet opgeruimd wordt.

Pallieter

26-09-2016
Wij vonden de camping nogal "basic". Vanwaar die drie sterren? Het groenonderhoud liet te wensen over; onze elektriciteitsaansluiting was gewoon een kabel aan een houten plank bevestigd, dit zonder zekeringen. Jammer dat de staanplaatsen niet een beetje afgebakend zijn met aanplantingen. De plastiek ligstoelen aan het zwembad zijn dringend aan vervanging toe. En na een regenbui is de toegang tot het sanitair nogal slijkerig.. Misschien is er een "jong" publiek die er graag verblijft en leggen wij de lat te hoog? Maar dit is niet aan ons besteed.

FKK-Camping Müllerhof

09-01-2014
Op terugreis van Istrië half september hadden wij graag nog een paar dagen genoten van de rust en de omgeving. Evenwel hadden de vaste klanten een feestje op touw gezet om het 'Ende des Saisons' te vieren en werden we van 's morgens 10h tot valavond geteisterd door veel te luide lifemuziek. Toen het de volgende morgen pijpenstelen regende zijn we wijselijk vertrokken.
Eerlijkheidshalve moeten wij erkennen dat het één van de meest verzorgde campings is die wij kennen met een voortreffelijk sanitair blok. Het winkeltje is zeer beperkt van aanbod en slechts een paar uur open; maar dit is misschien logisch voor een kleinschalige camping.

Domaine de Bélézy

08-11-2013
Wij zijn 2 maal per jaar op Bélézy en voelen er ons echt thuis. De familiale sfeer en het respect tegenover elkaar zijn er typisch. Ook het personeel in restaurant, winkeltje en receptie is uiterst vriendelijk.
Misschien toch een minpuntje: het sanitaire gebouwtje bij de residentiële plaatsen (en dus de duurste) is het minst mooie en zou misschien wel even mogen aangepakt worden. Sommige van die plaatsen zijn ook niet echt ruim.
Voor de rest kijken wij reeds uit naar volgend jaar!

Camping Kanegra

08-11-2013
Wij waren er in augustus. Kleinschalige camping met goede en heel nette accommodatie. Heel mooi zicht over de baai.
Het restaurant is een echte aanrader.

Naturist Camp Konobe

08-11-2013
Wij waren er eind augustus. Geen genummerde of afgelijnde plaatsen. Het was elk voor zich. Water en elektriciteit nauwelijks voorhanden. Vooral het sanitair was in slechte staat en niet echt proper. Wij zijn er na 2 dagen vertrokken.

Camping Kovacine

08-11-2013
Wij waren er eind augustus. Gewoon een fantastische camping: ligging super, accomodaties uitstekend, kortom de beste camping die wij aandeden op onze reis door Kroatië. En wat het textielgedeelte van de camping betreft hadden wij daar niet in het minste last mee. Het strand is trouwens publiek.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.092