Naturismegids

Recensies van Patricia en Gerard

Naturist angel club hotel

23-09-2019
De ontvangst was ondanks een slecht Engels sprekende manager aller vriendelijkst. We werden naar onze zeezichtkamer gebracht, waar het bloedheet was. Bleek de airco defect. Direct een andere kamer gekregen. Kamer is erg gedateerd, slecht schoongemaakt, stof van minimaal een week onder het bed. De badkamer zag er niet uit, alles afgekit door een amateur en de deur en kraan te vies om beet te pakken. Douchegordijn met schimmel en veel te kort, dus altijd een erg natte vloer. Airco deed het wel, maar met veel lawaai. De schuifdeur ging erg moeilijk open en dicht en op een gegeven moment stond ik met de hele schuifdeur in mijn hand, gelukkig zelf weer terug kunnen plaatsen en die deur niet meer gebruikt. Na een week weer terug naar onze eerste kamer. Airco was gemaakt, maar 's nacht gaf deze zo veel lawaai dat slapen met oordopjes geen overbodige luxe was. Ook de koelkast maakte een herrie alsof het buiten windkracht 9 was. De TV met hoofdzakelijk Griekse zenders had het formaat van een postzegel 45 cm. Dit over de kamer.
Het ontbijt was eenvoudig maar voldoende, door de geringe keuze bijna iedere ochtend hetzelfde.
Het diner was goed, alleen de keuze van 2 gerechten en meestal een vegetarisch gerecht was erg gering. Zelfs een keer keuze uit 3 visgerechten. Nu hou ik van vis, maar je zal er niet van houden. Toetje was erg eenvoudig, maar meestal goed te eten.
Dit was het negatieve. Nu het positieve. Het bedienend personeel, was erg vriendelijk, behulpzaam, en enthousiast, zowel bij bediening aan het zwembad dan wel bij het ontbijt en diner. De schoonmaakster, zou ik per direct ontslaan ( zie mijn opmerking over de kamer). Het zwembad is super, heerlijke ligbedden, heerlijk water zonder chloor, mooie tuin.
De opstijgende vliegtuigen zijn alleen maar mooi en van de "geluidsoverlast" totaal geen last gehad.
Het strand ( op 10 minuten lopen) bestaat uit grote kiezelstenen, is smerig en totaal niet geschikt voor enige manier van ( naturistisch) recreatie of een fijne duik te maken. Op 20 km afstand is een fantastisch strand Mandomata, bij Faliraki beach. Van het dagelijks busvervoer vanuit het hotel is geen sprake, hoewel dit wel omschreven staat. Gelukkig 2 weken een auto gehuurd.
Nog een ding moet mij van het hart, bij de ingang hangen een paar stickers wat allemaal verboden is binnen, badkleding, fotograferen en roken. Slecht vind ik dan dat de manager dagelijks aan de bar zit te roken. Haal dan ook de sticker weg.
Het klinkt misschien allemaal negatief, maar dit waren voor ons de feiten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045