Naturismegids

Recensies van Ria en Jan

Domaine de la Gagère

12-09-2019
Nog nagenietend van een heerlijke vakantie zou ik deze camping zeker kunnen aanbevelen.
De wijze van ontvangst door de gastvrouw stelde ons meteen gerust , dat we op een aangename naturistische camping aankwamen. We konden onze eigen plek kiezen en zelfs na één nacht slapen en gewekt te worden door het geluid van de warmtepomp van het zwembad, mochten we ons nog verplaatsen.
Het mooie uitzicht, het heerlijke zwembad, het proper sanitair met aan iedere wastafel een vaatdoek om het proper te houden, de open ruimte en vooral de rust maakten ons verblijf tot een heerlijke tijd.
Wat je op vakantie niet kunt plannen zijn de mensen die je ontmoet. Maar door de gemoedelijke sfeer die er heerst hebben we heel toffe mensen mogen ontmoeten. Daardoor hebben we zelfs leren petanque spelen, wat helemaal niet in onze gedachten was opgekomen, en daarna de gezellige babbel. Bedankt hiervoor lieve mensen...…..
De bereikbaarheid is wat moeilijk zeker het laatste stuk van de weg. Maar mag geen probleem zijn om er te komen. Verder wensen wij de nieuwe uitbaters van harte het allerbeste toe in de verdere uitbouw van deze leuke camping.....
Wij komen zeker nog terug

Vallon des Oiseaux

12-09-2019
Blijkbaar zijn wij niet de enige die het snel voor bekeken hielden op deze camping.
Ze was ons vooraf ten zeerste aanbevolen.
Maar na 7 uren gereden te hebben en waarvan 2 in de file, had ik toch een andere ontvangst verwacht.
Bij onze aankomst kregen we al direct te horen, van een norse ouwe brombeer, dat we niet zo ver tot aan de receptie mochten rijden waarna we op een onbeschofte manier werden verzocht de camper te verplaatsen.
Daarna probeerde hij duidelijk te maken dat ik hem met zijn golfkarretje moest volgen. Doordat ik niet goed begreep wat de bedoeling was vond de ouwe knar het nodig om nog eens uit zijn sloffen te schieten, en zetten ons op een plaats neer waar we die nacht maar zouden moeten blijven staan.
Na vijf minuten de rust te laten terug keren besloten we onmiddellijk deze camping te verlaten.
Dit zou niet de plaats worden waar we tot rust zouden komen.
Hoe is het mogelijk op deze manier mensen te ontvangen.
Nooit zullen we daar nog naar toe gaan, en zullen deze camping met zijn onbeschofte norse uitbater ook nooit aan iemand aanbevelen

Domaine des Lauzons

12-09-2019
Na onze verdere reis op zoek naar de zon, zijn we na een kort bezoek van tien minuten op een andere camping, die ons zeer was aangeraden, maar waar we werden afgebekt door een gefrustreerde ouwe heer die de uitbater bleek te zijn, aanbeland op deze oase van rust.

Na een vriendelijk ontvangst konden we onze eigen plek kiezen.
Het mooie uitzicht over de vallei en bergen, het mooie zwembad, de open ruimte en vooral de rust maakten ons verblijf hier ook tot een heerlijke tijd.
Het sanitair was wel verouderd en misschien aan vernieuwing toe maar het was proper en je kon er je ding doen.
Het algemene uitzicht van de camping deed ons wat rommelig aan en een goede opruim beurt zou in de wintermaanden zeker kunnen gebeuren.
Er is brood en wat kleine zaken te verkrijgen maar verder niks. Waardoor het wel noodzakelijk is om vooraf je inkopen te doen. En als je geen vervoer hebt is het behoorlijk ver.
Verder kan je hier op het grote eigen terrein mooie wandelingen maken.
Ook hier heerste er een gemoedelijke sfeer en hebben we weer heel toffe mensen mogen ontmoeten waar je een gezellige babbel mee kon maken.
Zeker een camping om te houden......

Arnaoutchot (Arna)

24-08-2016
Pas terug van een zalige vakantie.
Ondanks niet gereserveerd te hebben was het personeel zeer vriendelijk en gedienstig om een plaats te zoeken.
Toch nog een mooie plaats gekregen onder de talrijke bomen. En vriendelijk buren.
Het is een grote camping maar het was er wel vrij rustig en 's avonds was er een en ander te doen maar het stopte op redelijk uur om goed te kunnen slapen.
Een zeer uitgebreide campingwinkel.
Het strand en de zee zijn ook een aanrader voor lange wandelingen te maken.
Enige bezorgdheid om de brandveiligheid op de camping. Ondanks de zeer droge bebossing en het gevaar voor brand zijn er mensen die roken in de bossen, 's avonds kaarsen branden en zelfs BBQ doen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049