Naturismegids

Recensies van H. Harbers

Origan village

07-09-2019
Dit jaar weer terug geweest op deze camping. ( na 11 jaar) Vriendelijke ontvangst en begeleiding op de camping. In de kantine veel feestelijkheden wanneer je hier van houdt. Wij stonden aan de achterkant van de heuvel en hadden geen last van het feestgedruis. De camping is prima toegankelijk wanneer je rustig rijdt en goed oplet. De winkel heeft prima brood tegen een schappelijke prijs. Het sanitair was in juli en begin augustus schoon. De omgeving is erg geschikt om te wandelen of verkennen met de auto. Prima supermarkt in de buurt. Het weer is natuurlijk uitstekend in deze regio. Wel meer geschikt voor caravans dan tenten. Wij hebben heerlijk gekampeerd.

Verdon Provence: Bungalow-Parc & Camping ***

08-08-2017
Een mooi gelegen en goed toegankelijke camping, Wij hadden een heerlijke plek aan de rand. Schaduw maken wij zelf wel. Heerlijk in het meer gezwommen. Sanitair voldoet. Rustige omgeving met voldoende wandel- en fietsmogelijkheden. Door trieste omstandigheden moesten wij eerder vertrekken. Wij kregen zonder vragen netjes het geld terug. Bezoekers met diverse nationaliteiten. Camping die rust biedt. Heerlijk klimaat.

Centre Pardigue

08-08-2017
Weer twee weken op Centre Pardigue gekampeerd. Kamperen zoals kamperen bedoeld is. Mooi uitzicht met altijd fantastische zonsondergangen. Zwembad om af te koelen. Wij gaan niet voor het lawaai en de toeters en bellen. Heerlijk brood en een prima omgeving voor uitzichtsrijke wandelingen. Sisteron biedt voldoende eetgelegenheden. Ondanks de hoge temperaturen en harde wind (geeft wel mooie uitzichten boven) heerlijk tot rust gekomen. Bedankt voor de gastvrijheid en groet

Campeggio Naturista Costalunga

19-08-2016
Twee weken heerlijk gekampeerd op deze mooi gelegen camping. Mooie plek met uitzicht. Langs de kust is het prachtig wandelen op hoogte met zicht op de Middellandse zee. Wandelkaarten zijn op de camping te koop. Heerlijke maaltijden en rust. Gezellig dorp op 5 km afstand. Toegangsweg is smal. Rustig rijden en het gaat prima.

Camping Millefleurs

04-08-2015
Eind juli 2,5 week geweldig gekampeerd op deze mooie en rustige camping. Wat een plek om tot rust te komen en te kamperen zoals kamperen bedoeld is. Prachtige omgeving om te wandelen en voldoende grotten, kastelen en plaatsen om te bezichtigen om vervolgens op je ruime plaats weer uit te rusten.
Ontspannen en behulpzame leiding. Top.

Camping Naturiste La Clapère

11-08-2014
Net terug van drie weken La Clapere. Mooie plaatsen met schaduw en zon. Sanitair is goed. Hartelijke ontvangst. Mooi gebied om wandelen en strandbezoek te combineren. Leuke plaatsen in de omgeving. Mooi zwembad. Winkeltje met de meest gangbare dingen, eenvoudige maaltijden. Lekker brood. Snelle hulp bij "campingproblemen".
Een prima camping waar iedereen zo kan kamperen als hij het zelf zou willen

Centre Pardigue

22-08-2012
Wij hebben één nacht op deze camping gestaan als tussenstop, naar hier vorig jaar drie weken te hebben gestaan.
Met deze tussenstop kwam direct het positieve gevoel van vorig jaar weer boven. Bijna spijt dat we elders hadden gereserveerd. Het voelde als thuiskomen.

groet Hans en Riet

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

31-07-2012
Net terug van drie geweldige weken op deze mooie camping. Mooi gelegen met ruime plaatsen. Prachtige omgeving om te wandelen. Toegangsweg rustig omhoog en omlaag en je hebt geen probleem. Ruime winkel op het terrein aanwezig.
Op ons gedeelte (prairie 4)was het na 23.00 volledig rustig.
Heerlijk meer om te zwemmen op loopafstand.
Voldoende activiteiten voor wie dat op prijs stelt.
We komen zeker een keer terug. Complimenten

Centre Pardigue

29-07-2011
Wanneer je van rust, ruimte en kamperen houdt is deze camping beslist een aanrader. Mooie ligging in een prachtige omgeving. Drie weken hier verbleven en 10 dagen in de bergen gewandeld. Zelden tijdens onze tochten iemand tegengekomen. Heerlijk brood op de camping. Geweldige camping, vriendelijk en behulpzaam geleid. Schoon sanitair. Absolute rust. Houden zo! Wij waren hier de eerste drie weken van juli 2011.

Vallon des Oiseaux

10-08-2009
Dit jaar (2009) drie weken op deze camping gekampeerd. Prachtige ruime plaats. Mooie omgeving. Prachtig trompetspel in de namiddag. Prima ontspannen ontvangst. Heerlijk brood in de ochtend. Eenmaal in de week heerlijke pizza's op de camping. Afhaalmaaltijden zijn niet duur. Echt een camping om te Kamperen

Le Haut Chandelalar

24-08-2008
Laatste twee weken van juli 2008 en eerste week van augustus hier gecampeerd. Mooie plekken, schitterende omgeving om te wandelen. Iets voor rustzoekers. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en alleengaanden. Schoon sanitair en veel privacy. Ruime plekken Mooi nieuw sanitairblok. Hardwerkende en vriendelijke eigenaren. Nederlands sprekend) Stroomuitval snel en adequaat verholpen. Heerlijk brood.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.053