Naturismegids

Recensies van Gerard

Thermen Soesterberg

31-08-2019
Prachtige sauna met veel opgietingen. Alles goed onderhouden en schoon. Vlotte bediening. Wel erg druk. Op de ligweide is het opgestaan, plaatsje vergaan! Eten en drankjes niet goedkoop maar ook niet belachelijk duur. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Komen zeker terug.

Veluwe 4all, vakantiehuis

07-08-2021
Vriendelijke ontvangst door de eigenaar Bas. Keurig nette vakantiewoning, compleet ingerichte keuken, goede bedden. Alles is goed met eigen entree en privé tuin. Mooie omgeving. Aangename plek voor een midweek of weekendje. Een aanrader voor iedereen die van privacy houdt.

Flevo-Natuur

17-08-2020
Weekje naar Flevonatuur geweest. We hadden een prachtig Chalet op de Arend. Sfeer op het park is heel goed. Vriendelijke mensen ook de vasten gasten cq. bewoners! Uit eerdere recensies lees ik dat vaste gasten denken dat ze een streepje voor hebben, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Heerlijke vakantie gehad.

Magnolias Natura

07-09-2019
Mooi bungalowpark. Vriendelijke mensen, een medewerker spreekt ook nog Nederlands, goed onderhouden. Bungolows netjes schoon. Voldoende ligbedden bij het zwembad. Voor een redelijke prijs kun je prima eten in het restaurant. Een kleine supermarkt is om de hoek. 5 min lopen. Een grotere supermarkt is bij Faro 2, zo'n 10 min lopen. Voor plm 5 euro ben je zo met de taxi in Maspalomas en Playa del Ingles. Wij hebben genoten, geen harde muziek, lekker rustig.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.058