Naturismegids

Recensies van Hugo

Riva Bella

23-12-2008
Na zwaar afgeknapt te zijn op Bagheera troffen we iets verderop een werkelijk schitterend terrein aan, Riva Bella.
Santair wordt voortdurend schoongehouden, het terrein is schoon. Zelfs de lama's zijn welopgevoed,ze poepen niet op het terrein.
Nadeel? de prijs, deze mag gerust aan de hoge kant genoemd worden.En, ook zo lekker, geen animatie!!

Istra

04-09-2014
Dit jaar was ons eertse verblijf op Camping Istra. We waren vanaf het begin zwaar onder de indruk van de prachtige ligging op het schiereiland. Je kunt zo jouw favoriete strand kiezen.
Voor onze puberende kinderen was het fijn dat over een stukje textiel, op deze leeftijd zeer gewenst, niet spastisch gedaan werd.
Het zwemgedeelte van de zee is heel veilig met een ballenlijn afgezet, zodat boten hier geen toegang hebben.
Voor het overige biedt de camping, of beter gezegd het resort, alles, pinautomaat (hou rekening met de transactiekosten), een complete supermarkt, een bakkerswinkeltje en het veelgeroemde restaurant Danijela, de schrik van elke vegetarier.
De sanitaire ruimtes worden volcontinu schoongehouden door een koppeltje vriendelijke schoonmaaksters die vanaf 6 uur (!) in touw zijn.
Je hoort 's avonds veelvuldig muziek, vanuit Porec, Funtana, of vanaf de voorbijvarende discoboot. Wij vonden dit alleen maar bijdragen in de vakantiesfeer.
Veel zonuren, glashelder zeewater met een temperatuur van 26 graden, veel te doen in de omgeving, alle lof voor dit prachtige oord!

De Koornmolen (ZPN)

10-06-2012
sfeervol, leuke club, alle leeftijden, veel activiteiten. Kortom, aanrader.

Sterke verenigingssfeer.

Pallieter

09-06-2012
Het stresserige gedoe over wel of niet bloot lopen van kinderen heeft ervoor gezorgd dat Pallieter eenmalig was. We vonden ook dat onze dochter wel zeer familiair werd benaderd door een medekampeerder. Bretagne is prachtig, zeker als het overdekt wordt. Eigenaren van de camping ronduit stug, waarschijnlijk heerst er een ons-kent- ons sfeertje. Naturisme uit een vervlogen tijdperk.

Corsica Natura

08-10-2011
Prima ontvangst, de camping maakt een knusse indruk. De ligging is uiteraard sprookjesachtig, zo achter het strand.
De afmetingen van de kampeerplaatsen zijn niet overbemeten. Wij en met name de kindeen hadden een toptijd!
tip: het sanitair mag een keertje gerenoveerd worden, creeer bijvoorbeeld meer open doucheruimtes.

Bagheera

10-07-2008
Met Bagheera ben ik helemaal klaar!

Na anderhalve dag rijden en een oversteek kwamen we verhit aan bij de slagboom. Er werd naar onze reservering gevraagd, hadden we niet, via e-mail werd aangegeven dat dat niet nodig en zelfs niet mogelijk was. Dan maar, zonder enige hulp of tegemoetkomendheid op zoek naar een plek. Kinderen (2-4-6 jaar) achter in de auto, stapvoets het terrein op, waar je door de vaste bewoners onsympathiek werd aangekeken. Eindelijk een redelijk acceptabele plek gevonden, teruglpen naar de receptie, nee, daar konden we zeker niet gaan staan! Al bij bezichtiging werd een paspoort ingenomen, van NFN-kaarten hadden ze al helemaal niet gehoord.
Mijn vrouw was zo geniaal om het plan te opperen dan maar naar Riva Bella te gaan, voor Riva Bella een dikke pluim.
Bagheera, een schande voor Corsica en zeker voor het naturisme. Bah-gheera
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.046