Naturismegids

Recensies van M & P

camping Le Mérou

31-07-2019
Waar vind je een naturistencamping waar tieners nog naartoe willen? Nou: hier.

Wat een fantastische plek voor kinderen (fietsen, schommelen, zwemmen, ze kunnen niet 'verdwalen'), voor pubers (doeken worden gedragen én getolereerd, maar binnen een dag worden de doeken regelmatig vergeten;), zwemmen, voldoende leeftijdgenoten, een eigen plek om in 'te hangen', meedenkende eigenaren die alles nóg leuker maken, geen 'clubjes', maar jong en oud mengen zich natuurlijk.)

De 'uit-eten-zonder-je-ouders' net zo leuk voor zesjarigen als voor 17-jarigen, met als hoogtepunt het avondzwemmen.

En voor volwassenen: rust, (na 23.00 uur is het sowieso stil), een heerlijk terras, fantastisch grote en mooie plekken, ontzettend prettige eigenaren Bert en Mia die er alles aan doen om je een heerlijk onbezorgde vakantie te bezorgen.

We hebben veel campings gezien, maar deze camping vinden we werkelijk de meest fijne die we ooit bezocht hebben. Sanitair is schoon, zwembad is fijn, omgeving is prachtig, de bbq-avonden heel gezellig...

We zullen hier dan ook echt vaker terugkomen!

camping Le Mérou

31-07-2022
Vandaag weer vertrokken na een heerlijk verblijf op Le Mérou! Wat was het weer fijn. Terwijl op onze grote, zonnige (maar met schaduw!) plek aan het lezen waren, vermaakte onze dochter zich bij het zwembad met de andere kinderen. In de namiddag trokken we regelmatig naar het terras voor wat gezelligheid en een glas wijn.

Het kinderrestaurant was ook dit jaar weer het absolute hoogtepunt voor ons kind. We zullen haar er weer het hele jaar over horen. En over het avondzwemmen natuurlijk, wat vaste prik is na het restaurant.

Mia en Bert doen er alles aan om een fijne sfeer te creëren voor jong en oud. En dat lukt! Dat zie je dan ook terug in het gezelschap op de camping: jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen en echtparen. Een heerlijke mix!

Le Mérou is voor ons de enige camping waar we blijven terugkeren en dat wil wat zeggen.

Absolute aanrader!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047