Naturismegids

Recensies van Jan Pieter en Carin

LimaNature

31-07-2019
Eerst even een onduidelijkheidje wegwerken. Dit terrein was eerst bekend onder de naam NaturViana. De zoon van de eigenaar (Manuel) heeft onder die naam een nieuw terrein geopend. Dat terrein ligt iets verderop en is qua karakter wat ruiger en meer zelfvoorzienend. Op de huidige site van NaturViana kun je de geschiedenis lezen. LimaNature is dus de nieuwe naam voor de tuin van Manuel in Argos. Alhoewel tuin een understatement is. Een prachtig terrein met een echt Portugees karakter. Wij hebben ons hier uitstekend vermaakt. LimaNature is een mooie uitvalsbasis om het Noorden van Portugal te verkennen. Verrassend waren de wandelingen die je vanuit de camping kunt doen. Dochter Iria regelt de zaken hier fantastisch en is een goede gastvrouw. Een echte aanrader!

Les Coges - Club du Soleil des Pays de l'Adour

07-08-2022
Rustig terrein in Frans Baskenland. Goede uitvalsbasis voor wandelingen in de Pyreneeën. Bakker en goed gesorteerde Supermarkt op vijf kilometer afstand in Ogeu. Dat is ook de meest handige plaats om vanaf daar bij Les Coges te komen. Vanaf de N134 wordt met gele bordjes de route aangegeven. De toegangsweg is niet supergeschikt voor erg grote caravans. Bij twijfel even bellen.
In de directe omgeving zijn er paar prachtige plaatsen het bezoeken waard: Oloron en Navarrenx.
Op het terrein tref je een klein maar heerlijk zwembad en kun je gebruik maken van bijvoorbeeld de barbecue. Verwacht verder geen overdreven voorzieningen, maar in de basis is alles aanwezig. Vermeldenswaard is de mogelijkheid om naturistisch in het bos achter het terrein te wandelen.
Carin en Jan Pieter - Les Coges - Club du Soleil des Pays de l'Adour
Carin en Jan Pieter - Les Coges - Club du Soleil des Pays de l'Adour (2)
Carin en Jan Pieter - Les Coges - Club du Soleil des Pays de l'Adour (3)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046