Naturismegids

Recensies van Elly en Theo

Finca Robusto

14-07-2019
Een heerlijk verblijf in kamer "Carmen". Er ontbreekt niets en alles is zeer smaakvol ingericht met meubelen van kwaliteit. De badkamer is ook mooi ingericht en ook alles is aanwezig! De koelkast is bij aankomst gevuld met fris, biertjes, wijn, Er is een nespresso apparaat met cupjes voor de eerste dag. Naast de studio is nog een ruimte met een grote koelkast waar je water, bier, fris en wijn kan kopen. Zelf kleine snacks, zoals koekjes, chips enz. Even aankruisen wat je neemt en bij vertrek afrekenen. Het ontbijt was elke dag een feestje om voor aan te schuiven! Het mooie zwembad met uitzicht op de Montgo en prima ligbedden bij het zwembad. Zelf bij onze kamer Carmen stonden ook ligbedden en een gezellig zitje! Om naar het strand te gaan mag je stoeltjes en parasol lenen. Ook de gezamenlijke maaltijd die Jacob en Petra 1 x per week organiseren is werkelijk voortreffelijk! Als je daar bent; zeker aan mee doen!! Een zeker ook gezellig met de andere mensen uit de Studio :) . We hebben een fantastisch verblijf gehad en echt, het gaat je aan niets ontbreken bij Petra en Jacob

Domaine de la Sablière

14-08-2012
Beste Peter,
Bedankt voor het goede advies om een "nieuwe tent" te huren op La Sabliëre!( verblijf van 19 tot 31 juli 2012)

Inderdaad was het een prachtige tent en zeer luxe en compleet. Ondanks dat we geen eigen sanitair hadden is het ons super bevallen. Het toilet gebouw was keurig netjes en niet heel ver.
We hadden een prachtige plek op "mesagne" aan een doodlopend pad waar maar vier tenten stonden.
Het paadje naar beneden lopen ( nog geen 2 minuten) en we hadden een privé strandje voor ons tweeën!
Zo heerlijk rustig ondanks dat het een grote camping is. De "rest van de camping" zat allemaal bij het grote strand.
Ook de supermarkt voor de verse broodjes was 2 minuten lopen een paadje naar boven.

Wij zijn erg op onze privacy gesteld en door de plek, de tent en het strandje hebben wij een heerlijke vakantie gehad in voor ons een paradijsje!

De familie "teleurgesteld" heeft jammer genoeg een andere ervaring: wij zijn netjes in het nederlands te woord gestaan bij de receptie en ook de mobiele telefoon ( 2 x ) had goede ontvangst.

Elly en Theo
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045