Naturismegids

Recensies van Jan

Voidokilia Beach

06-07-2019
De naam is misleidend. Voidokilia Beach, een prachtige 'blue lagoon', is een druk strand voor gekleed publiek. Vlak daarachter ligt een klein naaktstrand Glossos Beach (zie foto). Intiem, rustig, aan een inham van de zee. Het is niet zo geschikt voor kinderen. Het is lastig om in zee te komen door de stenen en de bodem is bezaaid met zee-egels. Er is een smalle 'zandcorridor'. Er zijn badjes gemaakt met stenen dus wel leuk voor de kleinere kinderen.

Aan te raden is het strand van de coördinaten, het lange zandstrand van de baai van Navarino. Voorbij de strandtenten ligt een lang en rustig gedoogstrand. Alle ruimte. Het is zeer geschikt voor kinderen. De zandbodem loopt langzaam af en er liggen genoeg rietstengels voor mooie bouwwerken. . 's Ochtends is er (bijna) niemand. Heerlijk
Jan Wijbenga - Voidokilia Beach

LeeuwerikHoeve

29-09-2016
Ik kan mij in de meeste voorgaande reviews niet vinden. De sauna is prima, misschien niet al te groot en het bubbelbad is bij de laatste grote verbouwing binnen komen te staan. Maar er wordt voortdurend verbeterd en verbouwd. Het resultaat is een moderne, schone en gezellige sauna met voldoende faciliteiten en plezierige opgietingen. Het personeel is vriendelijk en correct. Onze vaste sauna dus.

Fairlight Glen

05-07-2015
Vier jaar later sluit ik me aan bij het commentaar van Theo. Een kleine toevoeging: een matje meenemen is geen luxe omdat de kiezels vrij groot zijn. Je ligt of zit niet altijd comfortabel.

Studland Bay

03-07-2015
Studland Bay, bij Knoll, Beach is een mooi en lang zandstrand met lage duintjes. Het strand is makkelijk te bereiken vanaf Knoll Beach Parking. Er moet wel een eindje gewandeld worden over het textielstrand. Het naaktstrand is goed aangegeven met borden. Het kan er vrij druk zijn en dat vraagt dan nog een eindje lopen. Er zijn vrij veel paraderende mannen in en op de duintjes maar wij vonden dat niet hinderlijk.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049