Naturismegids

Recensies van Jo en Marianne.

Les Fourneaux

04-06-2019
Wie van rust, ruimte en een prachtige natuur houdt is hier op het juiste adres. Neem daarbij het hartelijke ontvangst van Jolanda en Remco en je voelt je vlug thuis. Het dagelijkse borreluurtje is altijd gezellig om de gebeurtenissen van de dag door te nemen en de mede campinggasten te leren kennen. Wij vonden het een top lokatie.
Jo en Marianne - Les Fourneaux

Le Coteau de l'Herm

20-07-2021
Tja we zijn bang om alles op te noemen wat aan deze camping geweldig is, omdat we bang zijn dat komende jaren geen plek meer vrij is. We stonden aan de “boulevard” kant met een geweldig uitzicht. Zwembad helemaal top. Gezellig samen eten. Jeu de boule baan. Heerlijk wandelen over het terrein wat geweldig onderhouden is. Prettige sfeer onder de vele Nederlandse campinggasten. Sanitair is een beetje verouderd maar wel kraak schoon.
Manja en Aschwin bedankt voor de fijne dagen welke wij op jullie camping hebben mogen doorbrengen. Komen zeker terug.

Domaine du coq Rouge

20-07-2021
Gezellige Franse camping met veel Franse gasten. We waren de enige Nederlandse gasten en aangezien wij zelf geen Frans praten weinig aanspraak ( maar lag niet aan de beheerders die heel enthousiast zijn en deden de moeite om engels te praten ) De camping staat letterlijk boven om een bult / berg. Let daarom ook wat betreft de aanrij route op. Niet vanuit Collonges-la-Rouge, maar neem de weg vanaf Nouailles. Voor Campers is het verstandig om een elektrische fiets mee te nemen anders kom je nergens. Wij zijn te voet naar Collonges-la-Rouge geweest stijgingspercentage 18%(gelukkig liepen wij naar beneden) De faciliteiten van de camping zijn verder oké. Broodservice prima geregeld. Sanitair voldoende. Zwembad weinig gebruik van gemaakt omdat het water te koud was :). Al met al leuk om nog een keer aan te doen op door reis maar voor ons niet langer.

Camping Naturiste Le Couderc

18-07-2021
Mooie camping met een hartelijk ontvangst. Goed zwembad en vanwege het matige weer geregeld gebruik gemaakt van de sauna en stoombad. Leuke wandelroutes op en rondom de camping. Sanitair en dergelijke worden keurig onderhouden. Jammer van de vele muggen maar dat zal wel aan het natte weer van de afgelopen dagen hebben gelegen. Absoluut een aanrader alhoewel we het wel een beetje prijzige camping vonden. Maar ja dan heb je ook wat.

Les Bogues (joie et Santé d'Orléans)

25-08-2020
Verenigingsterrein met weinig animatie. We zijn hier dan ook maar een nacht gebleven. De intercity raast inderdaad langs het terrein. Het zwembad en het sanitair is kraakhelder. Vanwege het caronavirus hebben we de stad Orleans niet bezocht.

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

17-08-2020
Leuke vriendelijke camping. Goed ontvangst door de leden. Iedereen probeert het je naar de zin te maken. Net en schoon sanitair en een heerlijk zwembad. Als slagroom op de taart zwemmen in de Seine. Mooi en overzichtelijk terrein. De stad Troyes zeker bezoeken is meer dan de moeite waard.

Natura

16-08-2020
We hebben deze camping gebruikt als tussenstop naar het zuiden. Van een gezellig warm ontvangst was weinig sprake. Een camping nog duidelijk op de Franse manier. Leuk dat je er bent maar daar blijft het ook bij. Sanitair bij het zwembad is erg gedateerd. in de omgeving weinig te doen Al met al goed om even te overnachten en verder naar het zuiden.

Camping De Reenert

28-07-2019
Beetje onpersoonlijk terrein. Geen camping om een hele vakantie te verblijven. Plaatsen zijn aan de krappe kant maar wel te doen. Sanitair was schoon. We hadden het geluk om gebruik te kunnen maken van de (gratis) sauna. De omgeving is bijzonder mooi en goed te fietsen. Direct in de buurt liggen geen winkels met uitzondering van de winkel bij het tankstation.

Familiensportbund Bonn

28-07-2019
Op deze camping 3 dagen gestaan. In eerste instantie was er geen plek maar met wat passen en meten de eerste nacht door gebracht. Daarna de camper iets kunnen verplaatsen en probleem opgelost. Leuke camping met een geweldig meertje waar je lekker in kan zwemmen en afkoelen. Van de sauna geen gebruik gemaakt. Dit hoefde ook niet bij 35 graden. Vriendelijke vaste campinggasten. De omgeving is bijzonder mooi en goed te fietsen. De winkels zijn met fiets makkelijk te bereiken.

FSG Koblenz-Bad Ems

28-07-2019
Mooie plek voor de gasten. Camping is een beetje gedateerd maar voor ons geen probleem. Het sanitair was gemoderniseerd en schoon. Zwembadje voldoende om even af te koelen. Bij Anton ( terreinbeheerder ) gezellig naar de Tour de France zitten kijken onder het genot van een biertje. Bad Ems leuk gezellig stadje maar de weg terug naar de camping is inderdaad steil. Met de fiets naar Koblenz is goed te doen via de Lahn route.
Jo en Marianne - FSG Koblenz-Bad Ems

La Chênaie: Association "Club des Naturistes Rouennais"

20-08-2018
Prima camping. Hartelijk ontvangst. Mooie campingplekken. Zwembad en sanitair goed verzorgd. Omgeving is zeker de moeite waarde. Met de fiets naar Rouen prima te toen.

Val des Acacias: Association "Centre Gymnique d'Alsace"

22-07-2018
Mooi terrein met ruime kampeerplekken en zwembad. Gezellig met een aantal vaste leden van de club naar het wk voetbal zitten kijken. We zijn op de fiets naar Straatsburg geweest. Stad is zeker het bezoeken waard. Omgeving is fantastisch om te fietsen.

Borvo Camping Naturiste

19-07-2018
Wat een schitterend terrein. Mooie grote plekken met watertappunten vlak in de buurt. Op deze camping kan je lekker tot rust komen. Sanitair en bar is inderdaad even lopen maar voor ons geen echt bezwaar. Dorpje, met supermarkten op fietsafstand. Wij hopen echt dat deze camping meer naamsbekendheid krijgt. Wij gaan in ieder geval nog een keer terug.

Le Pont d'Adèle

18-07-2018
Mooie lokatie. Jammer dat het “kasteel” niet echt in verbinding staat met de camping. In de omgeving is er weinig te beleven. Fietsen is bijna onmogelijk door de steile heuvels. Wij hadden een fantastische plek met uitzicht over de heuvels. Zwembad was voldoende om even af te koelen. Het (nieuwe) sanitair was nog in aanbouw dus dat zal in de toekomst wel goed komen. Al met al een leuke camping om een aantal dagen tot rust te komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.054