Naturismegids

Recensies van Ram

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

22-04-2019
Correctie:
Salmonella = Legionella!

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

22-04-2019
Hoewel het geen naturistencamping meer is toch nog eens een dag wezen kijken wat het nu geworden is.

Let op: Je moet nu van te voren betalen. Ga je eerder weg, dan ben je je geld kwijt, ook als je door ziekte of familieomstandigheden eerder weg moet.
Het komt zelfs voor dat je bij verlenging geconfronteerd wordt met de eis dat je achteraf over de afgelopen periode meer moet betalen dan wat je bij aankomst afgesproken hebt en betaald hebt. Zo niet, dan kun je gaan (eigen ervaring).

Waarschuwing!
Er zijn veel muggen, incl. de tijgermug!
Een kennis is gebeten door een soort roofbij, en heeft een zeer forse ontsteking opgelopen. Hij is in het ziekenhuis uiteindelijk nog net voor de dood weggehaald (binnen 24 uur). Wees dus alert en gewaarschuwd! Ze huizen in de grond, net onder het oppervlakte. Let vooral op je kinderen en blote voeten!
Ook in zee is het oppassen. Ik ben in mijn teen gebeten door iets in het water terwijl ik vlak bij de waterlijn van het strand stond en ben een hapje van mijn vlees kwijt...Is gelukkig wel weer genezen.

De veranderingen zijn droevig.

Er zijn nog slechts enkele plekken waar gekampeerd kan worden, dus weinig keus.

De ooit zo fraaie tuinen, zijn nu veranderd in woeste steppes.

Het terrein is volgepropt met huisjes, je kijkt elkaar het eten van het bord, zo dicht staan ze vaak op elkaar. Nauwelijks parkeerplaats voor je auto en al helemaal geen privacy/rust.

De campingwinkel is veel gesloten. Brood is wel verkrijgbaar in het restaurant, maar dit is wel ter plaatse opgewarmd fabrieksbrood, klef en plakkerig van smaak, maar wel warm.
Beter is het om naar de bakker in Les Cabannes te gaan (bij de camperplek), heerlijk brood. Of naar St. Pierre.

Er is onvoldoende toezicht (honden en katten lopen los over het terrein), Geen water is de buurt.
Let ook op salmonella besmetting door de langdurige warmte en stilstaand of langzaam stromend drinkwater. Er is geen enkele controle geconstateerd op de waterkwaliteit.

Er hangt een briefje in de nog overgebleven sanitaire ruimte waarop te zien is wanneer en door wie schoongemaakt is. Dit wordt meermaals vervalst; of gewoon ingenomen en vervangen door een nieuwe zodat er geen controle door de gasten mogelijk is.

Het gehele strand (van st. Pierre tot aan Les Cabannes) is naturistisch, maar men heeft een groot stuk met borden afgezet dat dit stuk textiel is, doch onterecht.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037