Naturismegids

Recensies van Peter

Domaine Laborde

25-12-2018
Hele fijne camping met super vriendelijk en betrokken personeel! Francois, de nieuwe eigenaar, gaat er vol voor en doet alles voor zijn gasten. Mijn vrouw moest acuut in het ziekenhuis worden opgenomen en Francois was hierbij onze tolk, die werkelijk alles uit de kast haalde om de communicatie met artsen en ziekenhuis goed te laten verlopen. Gelukkig naderhand ook nog van een hele fijne week op deze fraaie camping kunnen genieten. Nog wel een punt: de kaketoe zit dag in dag uit zielig alleen in de kooi, nadat zijn/haar maatje is overleden. Dat moet echt veranderen!

Thermen Soesterberg

17-09-2017
Mooi modern, maar wel wat killig complex. Goede faciliteiten, maar veel en veel te druk. Rond het zwembad enorme drukte, maar ook in de sauna's veel mensen. Voor de 'belevenis' opgietingen in het saunatheater stonden steeds lange rijen. Niet de moeite van het wachten waard: veel spectakel, met film en muziek, maar hierdoor was er te weinig aandacht voor een goede opbouw van de opgieting. Geen succes wat ons betreft. Eten absurd duur: 8 euro voor een soepje is echt extreem. Kortom, niet voor herhaling vatbaar. We missen het oude complex... Volgende keer naar Lunteren of Veenendaal: kleinschaliger, niet zo massaal en veel meer ontspanning en gezelligheid.

Le Village du Bosc

05-09-2016
Afgelopen zomer met het gezin op deze camping drie nachten doorgebracht. dat was bij nader inzien drie nachten te lang, want de camping was nogal teleurstellend. Het terrein is hoognodig aan een onderhoudsbeurt toe, het lijkt wel een bouwput. Zwembad klein, oud en niet uitnodigend, een viezige bedoening. ook de aangrenzende bar is oud en vervallen. Bij het aangrenzende meer kun je ongetwijfeld naturistisch zwemmen. Maar dan moet je het niet erg vinden dit te doen tussen talloze geklede Franse gezinnen. Kortom, voor ons geen Village du Bosc meer, hoe aardig Nathalie ook is.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037