Naturismegids

Recensies van Adriaan

Kalokeri Villas

26-10-2018
Fantastisch ! mooi huis en mooie tuin waarin je heerlijk kunt zonnen. De Verhuurders ( Ralph en Isabella) zijn heel hulpvaardig. De stranden moet je ook delen met geklede badgasten maar als je wilt kun je vanuit het huisje een mooie naaktwandeling maken van ca. 1 uur !
Uitgebreide recensie is te zien op http://www.nakedwanderings.com/blog/2017/10/23/review-kalokeri-villas-messenia-greece/
Kortom een aanrader !
Adriaan - Kalokeri Villas - 's morgens lekker in de zon ontbijten
's morgens lekker in de zon ontbijten
Adriaan - Kalokeri Villas (2)
Adriaan - Kalokeri Villas (3)
Adriaan - Kalokeri Villas (4)

Spa Sense

29-02-2020
1e keer bij Spa Sense. ( hadden een wellness giftcard gekregen ) Als je Veluwse bron en Thermen Berendonck gewend bent is dit wel een beetje een tegenvaller.
Idd zijn de kleedkamers aan de krappe kant en het aantal sauna's viel ook wel een beetje tegen. Het zoutwaterbad is veel te klein. Zeker gezien het grote aantal bezoekers. Voor ons is Thermen Berendonck net zo ver rijden als Spa Sense. En dus heeft Berendonck onze voorkeur ( veel meer waar voor je geld )

Euronat

23-06-2017
In juni 2 weken een chalet gehuurd. Prima bevallen. mooi strand. Je kunt er uren naturistisch wandelen. Vriendelijk personeel in de winkels en restaurantjes. Was voor ons de eerste keer maar we komen zeker terug

Wellnessresort de Veluwse Bron

26-09-2016
Heerlijke dag ! Hedel mooi complex een heerlijk in ons blootje van het herfstzonnetje genoten ! We komen nog eens terug
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.04