Naturismegids

Recensies van Ann en Luc

Camping Pizzo Greco

01-10-2018
we hebben net een leuke week achter de rug op pizzo greco,
oke er was niet veel volk meer, dat wisten we vermits het laag seizoen was,
maar de ontvangst was heel vriendelijk, het is een netjes onderhouden terrein, de eigenaars zijn heel lieve mensen, en het personeel ook.
We hadden een viletta gehuurd, deze was top in orde, het bed was opgedekt en we hadden handdoeken;
In de resto hebben we lekker gegeten,
het strand is prachtig, een heel mooie plek is dit.Er naartoe lopen is echt niet zo moeilijk als sommigen beweren, er zijn 3 paadjes, en die vallen zeker mee, voor mensen die slecht te been zijn rijden ze met een soort golfkarretje en brengen ze de mensen naar beneden, ik denk wel dat het in de zomer zeer druk is,

Messidor

26-07-2020
Ondanks de corona toch vertrokken op reis, en het ons niet beklaagd.
We zijn op 24 06 vertrokken.
We kwamen aan op een woensdag, we werden vriendelijk ontvangen, en de eigenares respecteerde de maatregels, we kregen netjes gewassen in plastiek verpakte lakens mee, onze accommodatie was tip top in orde, natuurlijk was het rustig.
Er was maar 1/4 de bezetting.
We zijn ter plaatste blijven eten, en het was lekker en ruim voldoende.
Het zwembad is vernieuwd , er zijn ook een aantal nieuwe douches, 1 negatief punt, de vloerbekleding rond het zwembad is in een zeer slechte staat, de eigenaars vertelden dat ze dit ook nog willen vervangen, dat de wortels van de bomen heel de vloer hebben stuk gemaakt, ik begrijp dat met heel die corona toestand kosten doen niet evident is .
Het is een beetje een ruig terrein, maar dat mag, het is echt nog in de natuur en naturistisch, ook de prijzen voor drank of eten zijn zeker betaalbaar.
Het is een leuk fijn terrein, voor herhaling vatbaar.
Ann en Luc

Campeggio Naturista Costalunga

13-07-2019
hallo,
weer terug, ondertussen al de 6 de x geweest
de sfeer is nog idem, heel vriendelijke ontvangst.Dit jaar hadden we een chalet, deze was goed uitgerust, en had sinds dit jaar een ruime badkamer met een grote douche en toilet.
Het bed was van goede kwaliteit.
Linde, Enrico, Paolo, doen hun best, ze blijven steeds even vriendelijk.
Ik heb geen negatieve punten, behalve 1 tje, de drankjes zijn prijzig, nu ben ik niet gierig maar 3 euro voor een blikje bier, dat in het dorpje nog geen 1 euro kost, is een beetje veel, net zoals 3.5 euro voor een klein glaasje prosecco. Het gevolg is dat er niet zoveel mensen aan de bar drinken, moesten ze de prijs van een blikje bier iets afslaan, de mensen zouden er een 2 de drinken. Maar verder alles top, zeer proper en zeer vriendelijk. We komen nog terug.
Ann en Luc

Campeggio Naturista Costalunga

11-08-2018
reeds voor de 5 de x hier geweest, het is een beetje thuis komen, de jongens zijn nog steeds even vriendelijk, het is er proper, kraaknet, de verhuuraccomodaties hebben een update gekregen en zijn dus goed in orde.
alleen wij hebben al jaren de mobilhome beneden en nu hadden we die boven, wat ons minderbeviel, iedereen moest voor ons passeren, en we hoorden het lawaai van de bar net boven ons, dat heb je niet als je de lagere hebt, maar voor de rest alles dik in orde, het is een italiaanse gezelligheid, en het dorpje blijft nog altijd een topper voor mij
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.042