Naturismegids

Recensies van Theo en Ineke

L' Églantière

12-09-2018
Zoals Herman Ginis al schreef, heeft deze camping een grote op knapbeurt nodig en vervolgens een efficiënt en professioneel onderhoudsmanagement. Douche- en toiletgebouwen zijn erg verouderd, tent-chalets die stormschade hadden lagen er nog onopgeruimd bij zoals meer spullen. De aankomst was kenmerkend voor deze camping, chaotisch en rommelig, men kon niet goed aanduiden welke plaatsen onbezet waren en de vrouw/vriendin van Xavier erkende dat de aanduiding beter moest en sorry dat wij het zelf ook net niet zo snel weten welke vrij zijn en niet...
Er is minstens 3 jaar niet meer goed gesnoeid met als gevolg dat het een camping in het bos is geworden ipv een camping aan de rivier. Spontaan werd dit door een groot aantal gasten vastgesteld. Kampeerplaatsen en chalets krijgen meestal pas rond half elf of later zon en die is weer achter de bomen na drie uur. Het merendeel van de plaatsen is omgeven door 3-5 meter hoge struiken en heesters met nog hogere bomen. Je zit als het ware opgesloten in je eigen struik/boom kathedraal. Een gast merkte op, ik zou een bulldozer huren en de boel weer open en vrij maken incl. bij de strandjes....
Bij het zwembad is het kinderbad vanaf half drie uur in de schaduw door huizenhoge coniferen..., terwijl het het zwembad zo mooi ligt en groot is.
Deze camping heeft veel potentie maar dan moet er wel door Xavier erkend worden dat er spoedig een opknapbeurt moet gaan plaatsvinden zodat de toekomst gewaarborgd wordt.
Wij kwamen donderdag 23 augustus aan en de camping was nog maar voor een vierde bezet en bij weggaan nog maar voor een vijfde en dat is te weinig
Drie sterren is de camping niet waard of je moet het verouderd en matig onderhouden sanitair voor lief nemen en van veel schaduw houden zonder veel contact met andere gasten.

Euronat

07-09-2013
Dit jaar (2013), laatste drie weken van augustus, noodgedwongen naar Euronat ipv CHM Montalivet. De vorige schrijver heeft Euronat goed verwoord. Groot, maar voorzieningen zijn okay, restaurants goed en een fiets is inderdaad handig vanwege de uitgestrektheid. Er wordt meer dan voldoende bloot gelopen, niet anders dan op andere naturisten campings. Als je een hondenliefhebber bent, moet je vooral naar Euronat gaan. Op strand noord mogen honden zich onaangelijnd vrij en onopgevoed tussen andere strandgasten zich bewegen. Voor dat je het weet zit er een snuffelende hond op je handdoek. Veel gasten hebben niet een hond maar minstens twee. Wist niet wat we meemaakten. Strand noord is nota bene het mooiste strand gedeelte van van Euronat. Overigens is het strand erg smal bij vloed, zee tot aan de duinen en kan het niet tippen aan dat van CHM Montalivet en Arnachout die veel bredere stranden hebben. Waar tussen 11.00u en 1900u geen honden op het strand mogen waarvan acte.
Euronat kan ook knusheid het niet winnen van CHM Montalivet. Dus volgend keer weer CHM Montalivet; mooier strand zonder honden en knusser.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.041