Naturismegids

Recensies van Luc en Martine

Camping Naturiste Le Couderc

10-09-2018
Je wordt ontvangen met een drankje door een vriendelijke blote mevrouw. Ook bijna al het andere personeel loopt naakt, zoals het eigenlijk hoort. Na een korte doch grondige uitleg gaat de mevrouw met u even langs de belangrijkste delen van de camping. Wat meteen opvalt is dat iedereen zich hier goed voelt. In en rond het onthaal zijn de bar, het restaurant, de snack, het zwembad enz.... Ook de sauna en de hamman zijn de moeite waard. Het is daar een gezellige en levendige boel. Een aanrader.

Finca Soñada

07-09-2023
Wanneer wij een reis voorbereiden proberen wij steeds via meerdere kanalen te weten te komen wat de goede en minder goede beoordelingen zijn van de accommodatie waar we mogelijks naartoe willen gaan. Wel van Finca Soñada en haar uitbaters Valerie en Luc vonden we zeer vele positieve recensies doch konden niet één negatieve beoordeling vinden. Het heeft dan ook geen zin om al het goede dat van deze bestemming al door andere mensen werd geschreven, nog eens te gaan herhalen. Een verblijf in Finca Soñada bij Valerie en Luc is een echte aanrader. Ik zou zeggen "allen daarheen".

Sea Nat

22-10-2019
Niettegenstaande Kris het nu allemaal alleen moet regelen, is er toch niets op aan te merken. Hopelijk blijft deze leuke locatie verder bestaan.

Le Coteau de l'Herm

10-09-2018
Leuke plek. Niet te groot en daardoor heel gezellig. Leuke ontvangst. Zeer goed gelegen. Een aanrader.

Lalbrade

10-09-2018
Bij aankomst kon ik het onthaal niet vinden. Enkele gasten wisten me te vertellen waar het was. In het onthaal , een klein, donker en mufruikend lokaal zaten een naakte mevrouw en mijnheer, beiden achter hun computer. Toen ik binnenkwam schrokken ze en keken ze mij aan alsof ik van een andere planeet kwam en dachten zij waarschijnlijk “wat komt die aangeklede man hier doen” ? De formaliteiten waren snel vervuld en zonder enige uitleg, kreeg ik een blad papier en daar moest ik het dan mee doen. De camping is van de franse slag maar dan wel de zware franse slag. Het zwembadwater kleurde lichtjes groen en aan de randen kon je reeds de algengroei zien. Alle ligstoelen stonden op hun zijde, wat een raar zicht was. Sanitair was aanvaardbaar. Als je dan weet dat dit mijn duurste naturistencamping was, dan weet je het wel. Ik kom hier alleszins nooit meer terug.

Costa Natura Resort

09-04-2017
Prachtig gelegen, goed uitgeruste bungalow waarin je niets ontbreekt. Smaakvol ingericht. Zeer verzorgde urbanisatie met prachtig onderhouden tuin en verwarmd zwembad. Een aanrader voor diegene die rust en goed weer zoekt.

Casa Somba

20-06-2016
Onnodig al het positieve over Claudine en Francis nog eens te herhalen. Wie rust wil en een leuke uitvalsbasis wil om de Algarve te verkennen is hier aan het juiste adres. Deze bestemming is een absolute aanrader. Zijn prijs zeker waard.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.064