Naturismegids

Recensies van Mevr. de Wit

Domaine de Bélézy

04-09-2018
Rust, genieten en bijkomen!
Dat je zo’n mooie plek na zoveel jaar zó mooi weet te houden en je er ieder jaar weer verbaasd over bent wat een prachtig domein het is, geeft wel aan waarom ik er al meer dan 25 jaar kom. Eerst met ouders, toen alleen en nu al jaren met man en kinderen. Het blijft ieder jaar een feest van herkenning. De sfeer is gezellig en warm en het voelt alsof je thuiskomt????

Domaine de Bélézy

24-08-2016
Wat was het weer een heerlijk paradijs!
Het lijkt ieder jaar nóg mooier te worden op Belezy. De prachtige nieuwe familie safaritenten zijn tot in detail ingericht alsof je zo een woontijdschrift binnenloopt. Overal is aan gedacht, tot de designlampjes aan toe. De sfeer is gezellig met veel jonge kinderen waardoor we onze kinderen zelfs bijna niet zagen en ze huilend in de auto terug zaten. Mijn dochter van zes vertelde op de achterbank wat ze volgend jaar weer allemaal aan animatie wil gaan doen. Het pizzabakken en de geweldige, originele, kinderkermis zaten daar zeker bij! De gerechten in het restaurant waren heerlijk.

De sfeer, omgeving (dit jaar klimmend met zijn viertjes de Mont Ventoux op vanaf de camping) geven ons ieder jaar een heerlijk vakantiegevoel. De wijnproeverij is ideaal, omdat je niet alle caves af hoeft te rijden, maar de beste kwaliteit wijnen zo onder de platanen kunt proeven.
De kwaliteit die alle accomodaties om je heen uitstralen door de teakmeubelen (in plaats van plastic op veel campings), zorgen ervoor dat je je compleet één voelt met de natuur (én ze zitten ook nog lekker!). Het personeel is vriendelijk en vooral het animatieteam van jongeren was altijd enthousiast met de kinderen.
Voor volgend jaar dan ook alweer gauw geboekt!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043